«Στον Ολυμπιακό ο Αμαβί»

«Στον Ολυμπιακό ο Αμαβί»

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι Γάλλοι, ο Ζορντάν Αμαβί είναι κοντά στον Ολυμπιακό.

Συνεχίζονται τα ρεπορτάζ στη Γαλλία για τον Ζορντάν Αμαβί και τον Ολυμπιακό, και μάλιστα σύμφωνα με τους Γάλλους, οι Ερυθρόλευκοι συμφώνησαν με τη Μαρσέιγ για την απόκτηση του 28χρονου, με τη μορφή δανεισμού, ενώ θα υπάρχει και οψιόν για το επόμενο καλοκαίρι.

Όπως έχετε διαβάσει εδώ και μέρες από to10.gr, οι ερυθρόλευκοι είχαν εκφράσει εδώ και μέρες το ενδιαφέρον τους για τον 28χρονο αριστερό μπακ των Μασσαλών, οι δυο πλευρές ήταν σε ανοιχτή γραμμή τις τελευταίες μέρες και εντέλει κατέληξαν σε οριστική συμφωνία.

Σύμφωνα με τους Γάλλους, ο Αμαβί μάλιστα αναμένεται να έρθει μέσα στα επόμενα 24ωρα στην Αθήνα για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, να υπογράψει το συμβόλαιο του με τους Πειραιώτες και να ανακοινωθεί.

Υπενθυμίζεται ότι στη Γαλλία μιλούσαν για συμφωνία από το απόγευμα της Δευτέρας ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Μαρσέιγ, ενώ οι πρωταθλητές Ελλάδας τα έχουν βρει και στους προσωπικούς όρους του 28χρονου μπακ.

Σύμφωνα με τα χθεσινά ρεπορτάζ, η συμφωνία προβλέπει οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι, στα δύο εκατ. ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Αμαβί, ο οποίος εάν αποκτηθεί θα πλαισιώσει τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ στα αριστερά, έχει καταγράψει 127 συμμετοχές, με 3 γκολ και 11 ασίστ με τη Μαρσέιγ, ενώ θα είναι ο δεύτερος παίκτης που αποκτά φέτος ο Ολυμπιακός από τους Μασσαλούς, μετά τον Ντε Λα Φουέντε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ