Ολυμπιακός: Επιβεβαιώνει και η Κοπεγχάγη για τη «βόμβα» Μπιέλ!

Ολυμπιακός: Επιβεβαιώνει και η Κοπεγχάγη για τη «βόμβα» Μπιέλ!

Οι Δανοί επιβεβαιώνουν τη μεταγραφή του 25χρονου Ισπανού μεσοεπιθετικού στον Ολυμπιακό!

Αντίστροφα για την ολοκλήρωση της σπουδαίας μεταγραφής του Πεπ Μπιέλ, μετράει πλέον ο Ολυμπιακός, με τους Δανούς μάλιστα να επιβεβαιώνουν τη συμφωνία των Πειραιωτών με την Κοπεγχάγη για τον 25χρονο Ισπανό μεσοεπιθετικό.

Όπως τονίζουν χαρακτηριστικά τα Μέσα στη Δανία, ο Ολυμπιακός θα δώσει 6 εκατ. ευρώ στην Κοπεγχάγη, ενώ συνολικά η μεταγραφή του Πεπ Μπιέλ θα ξεπεράσει τα 9 εκατ. ευρώ, με τον σύλλογο του Πειραιά να φέρνει στην Ελλάδα έναν πολύ σπουδαίο μεσοεπιθετικό, πραγματοποιώντας την ακριβότερη μεταγραφή του φετινού καλοκαιριού στη Super League.

Διαβάστε επίσης: «Ολυμπιακός για Τάσο Δώνη» (pic+vid)

Η Κοπεγχάγη, όπως τονίζουν χαρακτηριστικά τα δημοσιεύματα στο εξωτερικό, από αυτά τα χρήματα θα δώσει το 10% στη Σαραγόσα, που είναι το ποσοστό μεταπώλησης στο οποίο είχαν συμφωνήσει οι δύο σύλλογοι το 2019, όταν ο Μπιέλ μετακόμισε στη Δανία.

Παράλληλα, οι Δανοί αναφέρονται και στο συμβόλαιο που θα υπογράψει ο 25χρονος στον Ολυμπιακό, το οποίο θα είναι τετραετές, με ετήσιες απολαβές κοντά στο 1 εκατ. ευρώ. Μια σπουδαία προσθήκη, που ανεβάζει επίπεδο το σύνολο του Κάρλος Κορμπεράν.

Ο Πεπ Μπιέλ ήταν βασικός και αναντικατάστατος φέτος στην Κοπεγχάγη και έρχεται στο μεγάλο λιμάνι, έχοντας ήδη αγωνιστεί σε 9 αναμετρήσεις, εκ των οποίων μάλιστα οι δύο ήταν απέναντι στην Τραμπζονσπόρ για τα προκριματικά του Champions League. Ο 25χρονος ήταν εξαιρετικός και στα δύο παιχνίδια και βοήθησε την Κοπεγχάγη να περάσει στους ομίλους του Champions League. Παράλληλα, έκανε σπουδαίες εμφανίσεις στο πρωτάθλημα Δανίας, όπου είχε 7 παιχνίδια, με 6  γκολ και 3 ασίστ, όντας το αστέρι της Κοπεγχάγης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ