Πάει να πάρει τον Γκίλμουρ της Τσέλσι ο Ολυμπιακός! (Vids)

Πάει να πάρει τον Γκίλμουρ της Τσέλσι ο Ολυμπιακός! (Vids)

Ο Ολυμπιακός μετά τη διαφαινόμενη «βόμβα» με τον Μπιέλ, παλεύει για νέο «μπαμ» με τον Μπίλι Γκίλμουρ από την Τσέλσι. Αποφασίζουν για Καβαλέιρο και Λάτο οι ερυθρόλευκοι.

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζει μεγάλο μεταγραφικό ντεμαράζ τις τελευταίες ώρες, καθώς έχει έρθει σε συμφωνία με την Κοπεγχάγη για την απόκτηση του Πεπ Μπιέλ, όπως έχετε διαβάσει από to10.gr, ενώ την ίδια ώρα κινείται για την απόκτηση του Μπίλι Γκίλμουρ από την Τσέλσι και αποφασίζει για Καβαλέιρο και Τόνι Λάτο.

Οι ερυθρόλευκοι που είναι έτοιμοι να ολοκληρώσουν τη σπουδαία μεταγραφή του Μπιέλ, φαίνεται πως είναι έτοιμοι να πυροδοτήσουν ακόμη μια «βόμβα». Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ο «Κόκκινος Πρωταθλητής», ο Ολυμπιακός είναι σε επαφές εδώ και μερικές μέρες με την Τσέλσι, κάτω από άκρα μυστικότητα, για να κάνει δικό του τον Γκίλμουρ. Μια πληροφορία πάντως που λίγο αργότερα έγινε γνωστό πως δεν ευσταθεί.

Ο 21χρονος Σκωτσέζος αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή και είναι ένα από τα κορυφαία πρότζεκτ των ακαδημιών των μπλε, όμως ο Τόμας Τούχελ τον έχει εκτός πλάνων και είναι στην υπό παραχώρηση λίστα των Λονδρέζων. Παρόλα αυτά, χθες ήταν στην αποστολή του εκτός έδρας αγώνα με τη Σαουθάμπτον αν και δεν αγωνίστηκε, ενώ πρόκειται για μια σαφώς πολύ δύσκολη περίπτωση, αφού μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή που έχει αξία αυτή τη στιγμή περίπου 12.000.000 ευρώ και μεγάλη ζήτηση στο Νησί.

Εκτός από τον Ολυμπιακό που ενδιαφέρεται έντονα και έχει κάνει την κίνηση του για να τον αποκτήσει, στο «κόλπο» είναι και η Μπράιτον αλλά και άλλες ομάδες της Premier League. Αξίζει να σημειωθεί πως η Τσέλσι συζητάει την παραχώρησή του μόνο με τη μορφή δανεισμού, και αυτό είναι θετικό για τον Ολυμπιακό, καθώς οι «γλάροι» έχουν ήδη πάρει δανεικό παίκτη από τους «μπλε» και βάσει των αγγλικών κανονισμών, δεν μπορούν να πάρουν και δεύτερο!

Όσον αφορά τον Γκίλμουρ, θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του βρετανικού ποδοσφαίρου. Έχει περάσει από τις ακαδημίες και της Σέλτικ και της Ρέιντζερς, με την Τσέλσι να τον κάνει δικό της το 2019. Τη σεζόν 2021-22 δόθηκε δανεικός από τους Λονδρέζους στη Νόριτς όπου ήταν βασικός, ενώ μετράει ήδη 15 συμμετοχές με την εθνική Σκωτίας.

Ο Γκίλμουρ μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις της μεσαίας γραμμής, ενώ είναι ικανότατος με την μπάλα στα πόδια, εξαιρετικός δημιουργός, και αποτελεί τον ορισμό του σύγχρονου μέσου. Ένας ποδοσφαιριστής που κάνει τα πάντα μέσα στο γήπεδο. Από εκεί και πέρα, ο Ολυμπιακός εκτός από τον Μπιέλ και τον Γκίλμουρ, κινείται σε όλα τα μέτωπα, αφού πάει και για εξτρέμ αλλά και για μπακ.

Ο Καβαλέιρο είναι ο εκλεκτός για τη θέση του πλάγιου επιθετικού, οι επαφές είναι προχωρημένες και οι άνθρωποι του Ολυμπιακού θα αποφασίσουν σήμερα για το αν θα προχωρήσουν στην απόκτηση του ή όχι, ενώ όπως έχετε διαβάσει από to10.gr το βράδυ της Τρίτης, ο παίκτης που εξετάζεται στο λιμάνι για τη θέση του αριστερού μπακ είναι ο Τόνι Λάτο της Βαλένθια.

Οι ερυθρόλευκοι και σε αυτή την περίπτωση είναι σε προχωρημένες συζητήσεις, έχουν πάρει το «ΟΚ» από τη Βαλένθια και και αναμένεται εντός της ημέρας να πάρουν την τελική απόφαση και για τον μπακ των «νυχτερίδων».

O Γκίλμουρ εν δράσει: 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ