«Στη λίστα της Μακάμπι Χάιφα ο Πιερ Κούντε»

«Στη λίστα της Μακάμπι Χάιφα ο Πιερ Κούντε»

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στο Ισραήλ, η Μακάμπι Χάιφα καλοβλέπει την περίπτωση του Πιερ Κούντε

Στο στόχαστρο της Μακάμπι Χάιφα φέρεται να βρίσκεται ο Πιερ Κούντε, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα δημοσιεύματα στο Ισραήλ.

Συγκεκριμένα, το απόγευμα της Τετάρτης (31/8) υπήρξε ρεπορτάζ στο Ισραήλ, σύμφωνα με το οποίο η Μακάμπι Χάιφα καλοβλέπει την περίπτωση του Καμερουνέζου μέσου του Ολυμπιακού και δεν αποκλείεται να κινηθεί για την απόκτηση του Αφρικανού χαφ.

Διαβάστε επίσης: Ανακοίνωσε τον Καμαρά η Ρόμα (pics & vids)

Οι άνθρωποι της Μακάμπι Χάιφα, όπως τονίζει η ιστοσελίδα «WAZ», έχουν εξαιρετική άποψη για τον διεθνή άσο, τον οποίο είδαν από κοντά, όταν η ομάδα του Ισραήλ αντιμετώπισε τον Ολυμπιακό στα προκριματικά του Champions League.

Οι Ισραηλινοί αναφέρονται επίσης στο ενδιαφέρον που έδειξε η Μπόχουμ των Σταφυλίδη και Λαμπρόπουλου για την απόκτηση του Πιερ Κούντε από τον Ολυμπιακό, αλλά και στο γεγονός ότι οι Ερυθρόλευκοι δεν έδωσαν τη συγκατάθεσή τους για να γίνει η μεταγραφή.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός απέκτησε τον Αφρικανό το περσινό καλοκαίρι από την Μάιντζ έναντι σχεδόν 2 εκατ. ευρώ, ενώ το συμβόλαιο που έχει υπογράψει ο Κούντε είναι μέχρι το 2024.

Φέτος, έχει αγωνιστεί ήδη σε 6 αναμετρήσεις με τα ερυθρόλευκα, ενώ συνολικά με τα χρώματα των Πειραιωτών έχει 32 συμμετοχές, με 1 ασίστ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ