Ολυμπιακός: Εφτασε ο Μαρσέλο!

Ολυμπιακός: Εφτασε ο Μαρσέλο!

Ο σπουδαίος Βραζιλιάνος σούπερ σταρ ήρθε στην Αθήνα για τον Ολυμπιακό – Στις 20:45 θα βρεθεί στο Καραϊσκάκη, όπου θα παρουσιαστεί και θα αποθεωθεί από τον κόσμο των Πειραιωτών.

Στην Αθήνα έφτασε λίγο πριν τις 18:30 ο σπουδαίος Μαρσέλο, με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να υποδέχονται στο «Ελ. Βενιζέλος» τον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ.

Έναν θρύλο του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, τον οποίο ο Βαγγέλης Μαρινάκης κατάφερε να ντύσει στα ερυθρόλευκα, με τον Ολυμπιακό να πραγματοποιεί μια από τις σπουδαιότερες μεταγραφές του φετινού καλοκαιριού. Μια τεράστια μεταγραφή που προκάλεσε… σεισμό, με τα Μέσα σε ολόκληρο τον πλανήτη να γράφουν για τη μετακίνηση του Λατινοαμερικάνου σταρ στην ομάδα του μεγάλου λιμανιού.

Διαβάστε επίσης: Το «μωρή τρέλα» του Πρίντεζη στον Μαρσέλο και η… αποθέωση του Βραζιλιάνου από την ελίτ του παγκοσμίου αθλητισμού (Pics)

Ενας πραγματικός ηγέτης, που ήρθε στην Ελλάδα για να… εκτοξεύσει τον Ολυμπιακό και να προσφέρει στιγμές μαγείας στους οπαδούς των πρωταθλητών, οι οποίοι ανυπομονούν να δουν από κοντά τον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ και τον αποθεώσουν, όπως αξίζει σε έναν θρύλο του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Στον κορυφαίο – βάσει τίτλων – ποδοσφαιριστή που φόρεσε τα χρώματα της Ρεάλ Μαδρίτης.

Μια τεράστια μεταγραφή, που μόνο ο Ολυμπιακός μπορεί να πραγματοποιήσει στην Ελλάδα, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να κάνει πράξη τα όνειρα των οπαδών του πειραϊκού συλλόγου και να φέρνει στο μεγάλο λιμάνι έναν σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου.

Μια μεταγραφή που προκάλεσε παροξυσμό στον κόσμο του Ολυμπιακού, ο οποίος σε λίγες ώρες θα βρεθεί στο «Γ. Καραϊσκάκης», για να αποθεώσει τον Μαρσέλο. Όπως έχετε ενημερωθεί από to10.gr, στις 20:45 ο Βραζιλιάνος αστέρας θα βρεθεί στο φαληρικό γήπεδο, για να παρουσιαστεί στους οπαδούς του Ολυμπιακού και να αποθεωθεί από χιλιάδες φίλους των πρωταθλητών, που αναμένεται να γεμίσουν το γήπεδο.

Δείτε βίντεο από την άφιξή του:

Το μήνυμα του Μαρσέλο κατά την άφιξή του:

Υπενθυμίζουμε την ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ενημερώνει ότι η υποδοχή του Παγκόσμιου Μαρσέλο θα γίνει στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» στις 20:45!

Η είσοδος για ΟΛΟΥΣ τους φιλάθλους θα είναι ελεύθερη.

Οι φίλαθλοι θα μπορούν να εισέρχονται στις εξέδρες του Σταδίου απο τις εισόδους στις Θύρες 33-35 και από τις θυρες 24-25 (από την μεριά του ηλεκτρικού) για να καθίσουν στις θυρες 28-30, ενώ οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας vvip και vip εισέρχονται κανονικά από τις θύρες τους.

Οι θύρες θα ανοίξουν στις 19:45».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ