Προβάρει τα κιτρινόμαυρα ο Φαν Βέερτ

Προβάρει τα κιτρινόμαυρα ο Φαν Βέερτ

Πολύ κοντά στην ΑΕΚ βρίσκεται ο Φαν Βέερτ. Είναι ο εκλεκτός των κιτρινόμαυρων για την επίθεση.

Μια ανάσα από την ΑΕΚ φέρεται να βρίσκεται ο Τόμας Φαν Βέερτ. Ο 32χρονος παίκτης αρέσει αρκετά στους ανθρώπους της Ένωσης και όπως φαίνεται, σύντομα θα φορέσει την κιτρινόμαυρη φανέλα.

Εδώ και καιρό, η ΑΕΚ βρίσκεται σε αναζήτηση επιθετικού, με τον άσο του Βόλου να συγκεντρώνει το «πακέτο» που αναζητά ο Ματίας Αλμέιδα.

Οι «κιτρινόμαυροι» είχαν καταρτίσει λίστα με διάφορους επιθετικούς και η περίπτωση του Τόμας Φαν Βέερτ έχει πάρει… κεφάλι. Σε προφορικό επίπεδο, φαίνεται πως έχουν συμφωνηθεί τα πάντα και ο 32χρονος ετοιμάζεται σιγά σιγά να πάρει τον δρόμο για τη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο Ολλανδός ξεχώρισε στο περσινό πρωτάθλημα με τη φανέλα του Βόλου, όπου και αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ. Από τότε, η Ένωση τον είχε σημειωμένο στη λίστα της και ο… γάμος των δυο πλευρών φαντάζει πιο πιθανός από ποτέ.

Ο Τόμας Φαν Βέερτ καλύπτει τα «θέλω» του Πελάδο, καθώς μπορεί να αγωνιστεί τόσο μαζί με τον Αραούχο στην κορυφή, όσο και μόνος του.

Στο στρατόπεδο του Βόλου αναμένουν την οριστική απόφαση της ΑΕΚ, με τον 32χρονο επιθετικό να προβάρει πλέον τα κιτρινόμαυρα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ