Άτακτη υποχώρηση ΕΠΟ και Μπένετ: Βγάζουν Σιδηρόπουλο και ψάχνουν ξένο διαιτητή

Άτακτη υποχώρηση ΕΠΟ και Μπένετ: Βγάζουν Σιδηρόπουλο και ψάχνουν ξένο διαιτητή

Μετά τις τελευταίες ραγδαίες εξελίξεις, ΕΠΟ και Στιβ Μπένετ αποφάσισαν να υποχωρήσουν, ακυρώνοντας τον ορισμό του Τάσου Σιδηρόπουλου. Ψάχνουν ξένο διαιτητή.

Χρειάστηκε να γίνει ένας ολόκληρος χαμός για το… τίποτα, ώστε να επικρατήσει η λογική.

Ο μεγάλος ντόρος που προκλήθηκε με τον ορισμό του Τάσου Σιδηρόπουλο στο ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ έφερε ραγδαίες εξελίξεις, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να παρεμβαίνει εγκαίρως.

Μετά και την ανακοίνωση του Παναθηναϊκού, αλλά και τον κίνδυνο της αναβολής του ντέρμπι, ο Τάκης Μπαλτάκος έδρασε λογικά και αποφάσισε να επικοινωνήσει με τον Στιβ Μπένετ, ώστε να ζητήσει να αλλάξει ο ορισμός του Τάσου Σιδηρόπουλου για το ντέρμπι της Λεωφόρου.

Διαβάστε επίσης: Τέλος ο Χασάν από τον Ολυμπιακό – Υπογράφει στην Αλάνιασπορ

Ο Μπαλτάκος ανέφερε ότι σκοπός του Μπένετ ήταν να βοηθήσει τους Έλληνες διαιτητές ωστόσο από τη στιγμή που οι Big-5 δεν τους θέλουν στα ντέρμπι, θα ορίζει μόνο ξένους διαιτητές.

«Ο κύριος Μπένετ μου είπε ότι θέλησε να βοηθήσει τους Έλληνες διαιτητές, όμως από τη στιγμή που αντιδρούν όλες οι ομάδες δεν έχει παρά να συμμορφωθεί με τη σύσταση και όλα τα ντέρμπι μεταξύ των πέντε μεγάλων ομάδων θα γίνουν με ξένους διαιτητές», ανέφερε ο Τάκης Μπαλτάκος στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ