Αναβάλλεται το ντέρμπι αν δεν βρεθεί ξένος διαιτητής!

Αναβάλλεται το ντέρμπι αν δεν βρεθεί ξένος διαιτητής!

Απίστευτα πράγματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο μετά τον ορισμό Σιδηρόπουλου. Αν δεν βρεθεί ξένος διαιτητής, το ντέρμπι μεταξύ Παναθηναϊκού και ΑΕΚ θα αναβληθεί

Απίστευτο και όμως… ελληνικό. Ο ορισμός – σκάνδαλο του Τάσου Σιδηρόπουλου στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ έφερε καταιγιστικές εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Εξελίξεις που δεν αποκλείεται να φέρουν ακόμα και την αναβολή του ντέρμπι της Κυριακής, αν δεν προλάβει να βρεθεί ξένος διαιτητής για να έρθει και να σφυρίξει.

Καθώς είναι πια δεδομένο πως μετά τις παρεμβάσεις που έγιναν, ντέρμπι είτε με Σιδηρόπουλο, είτε με άλλον Έλληνα διαιτητή δεν πρόκειται να δούμε. Όχι μόνο την Κυριακή, αλλά ολόκληρη τη σεζόν. Κάτι που είχε συμφωνηθεί εξ αρχής μεταξύ της ΕΠΟ και της Superleague, με την Ομοσπονδία να αθετεί τη συμφωνία αλλά τον Μπαλτάκο να λέει πως… δεν ήξερε!

Διαβάστε επίσης: Περιμένει «καμίνι» στο «Μποζουάρ» τον Ολυμπιακό

Ο ορισμός του Σιδηρόπουλου έφερε… συναγερμό σε ολόκληρη τη Superleague, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να πηγαίνει στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ και να εξαπολύει… κεραυνούς εναντίον του Μπαλτάκου, κατηγορώντας τον πως τινάζει το πρωτάθλημα στον αέρα.

Ο ίδιος ο Μπαλτάκος ισχυρίζεται πως δεν γνώριζε για τον Σιδηρόπουλο, ενώ η ΑΕΚ πήρε θέση ξεκαθαρίζοντας πως θέλει και εκείνη ξένο διαιτητή. Η Εκτελεστική Επιτροπή διεκόπη προκειμένου να επικοινωνήσει ο πρόεδρος της ΕΠΟ με τον Στιβ Μπένετ και να του ζητήσει να αλλάξει τον Σιδηρόπουλο με κάποιον ξένο, ωστόσο είναι αμφίβολο αν αυτό μπορεί να συμβεί αυτή τη στιγμή. Με τρεις μέρες να απομένουν για το ντέρμπι, δεν γνωρίζει κανείς αν μπορεί να βρεθεί ξένος διαιτητής για να προλάβει να έρθει. Καθώς υπάρχουν σε φουλ δράση τα ξένα πρωταθλήματα.

Αν τελικά δεν βρεθεί διαιτητής, τότε το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ θα αναβληθεί, καθώς μόνο και μόνο η φήμη για τον Σιδηρόπουλο είχε βάλει… μπουρλότο από χθες βράδυ, ενώ ο επίσημος ορισμός του έφερε καταιγιστικές εξελίξεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ