Επικοινωνία Μπαλτάκου – Μπένετ για να αλλάξει ο Σιδηρόπουλος

Επικοινωνία Μπαλτάκου – Μπένετ για να αλλάξει ο Σιδηρόπουλος

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος, θα μιλήσει με τον αρχιδιαιτητή, Στιβ Μπένετ, προκειμένου να μην σφυρίξει τελικά ο Τάσος Σιδηρόπουλος το ντέρμπι Παναθηναϊκός-ΑΕΚ, όπως έχει οριστεί.

Ο ορισμός του του Τάσου Σιδηρόπουλου στο ντέρμπι Παναθηναϊκός – ΑΕΚ την Κυριακή (11/9, 21:30, COSMOTE SPORT1HD) συζητήθηκε έντονα στη σημερινή συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ.

Πρόκειται για μια απόφαση, που βρίσκει αντίθετη την Εκτελεστική Επιτροπή και ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος, θα επικοινωνήσει με τον Άγγλο Αρχιδιαιτητή, Στιβ Μπένετ, προκειμένου να του εκφράσει τους προβληματισμούς του.

Διαβάστε επίσης: Περιμένει «καμίνι» στο «Μποζουάρ» τον Ολυμπιακό

Μάλιστα, νωρίτερα ο Μπαλτάκος ξεκαθάρισε πως δεν έχει σχέση με τον ορισμό του Έλληνα διαιτητή στο αθηναϊκό ντέρμπι, καθώς η ΚΕΔ λειτουργεί αυτόνομα.

«Σχετικά με τον ορισμό Ελλήνων διαιτητών στον αγώνα μεταξύ των ομάδων ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – Α.Ε.Κ. για την 4η αγωνιστική της Super League 1, ούτε εγώ προσωπικά ούτε η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία συνολικά, είχαμε την οποιαδήποτε γνώση ή σχέση.

Πρόκειται αποκλειστικά για απόφαση των μελών της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας (Κ.Ε.Δ.) η οποία με βάση το Καταστατικό της Ε.Π.Ο. και τις συστάσεις της Ολιστικής Μελέτης λειτουργεί αυτόνομα και ανεξάρτητα, άρα έχει και τη σχετική ευθύνη για τον συγκεκριμένο ορισμό», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΕΠΟ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ