Άρης: Το δίλημμα του Τερζή ενόψει του Αστέρα Τρίπολης

Άρης: Το δίλημμα του Τερζή ενόψει του Αστέρα Τρίπολης

Ο προπονητής του Άρη συνεχίζει τις δοκιμές του σε ότι αφορά την ενδεκάδα που θα παρατάξει κόντρα στην ομάδα της Αρκαδίας, ενώ Γκαρσία και Πάλμα διεκδικούν θέση στο βασικό σχήμα.

Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία του Άρη για το κυριακάτικο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, με τον Τόλη Τερζή να μην έχει αποφασίσει ακόμα για το βασικό σχήμα.

Ο Έλληνας τεχνικός έχει κάνει αρκετές δοκιμές στις προηγούμενες προπονήσεις και φαίνεται ότι το βασικό δίλλημα του, έχει να κάνει με τον ποδοσφαιριστή που θα πλαισιώσει τους Μανσίνι και Γκαρθία, στην τριάδα πίσω από τον φορ.

Διαβάστε επίσης: Ο Καμπάκοφ από τη Βουλγαρία διαιτητής στο Παναθηναϊκός – ΑΕΚ

Οι Γκαρσία και Πάλμα διεκδικούν τη συγκεκριμένη θέση στην ενδεκάδα. Ο Αργεντινός πραγματοποίησε καλή, σχετικά, εμφάνιση κόντρα στον ΠΑΟΚ, ενώ ο μεσοεπιθετικός από την Ονδούρα έχει ξεπεράσει, πλήρως, το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε και είναι απόλυτα έτοιμος.

Η νίκη είναι μονόδρομος για τον Άρη στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, καθώς θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα μετά από δυο αγωνιστικές και να μη χάσει την επαφή του με τις πρώτες θέσεις. Ο Τερζής δεν αναμένεται, πάντως, να αλλάξει σύστημα και θα παρατάξει την ομάδα του με 4-2-3-1.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ