Ρουί Κόστα: «Ίσως επιστρέψει στην Πορτογαλία ο Ντάντας»

Ρουί Κόστα: «Ίσως επιστρέψει στην Πορτογαλία ο Ντάντας»

Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο επιστροφής του Τιάγκο Ντάντας στην Μπενφίκα, ο πρόεδρος των «αετών», Ρουί Κόστα.

Ήταν ο μεγαλύτερος μεταγραφικός στόχος του Ζοσέ Μπότο από την ημέρα που ο Πορτογάλος ανέλαβε το πόστο του στον ΠΑΟΚ. Ο λόγος για τον Τιάγκο Ντάντας ο οποίος εδώ και μερικούς μήνες ανήκει ως δανεικός στον Δικέφαλο του Βορρά, καθώς ο τεχνικός διευθυντής των «ασπρόμαυρων» κατάφερε να βρει τη «χρυσή τομή» με την Μπενφίκα.

Το μέλλον του Πορτογάλου χαφ ωστόσο μόνο βέβαιο δεν είναι. Και μάλιστα δεν αποκλείεται να επιστρέψει στην Μπενφίκα. Ο Ρουί Κόστα ο οποίος είναι πλέον πρόεδρος της Μπενφίκα, μίλησε για τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας του και χρειάστηκε να αναφερθεί και στον Ντάντας, με τον άλλοτε άσο των «αετών» να αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο επιστροφής του Ντάντας στο «Ντα Λουζ»!

Διαβάστε επίσης: Eurobasket 2022: O ασταμάτητος Γιάννης, ο «αλήτης» Ντόντσιτς, η… ρουτίνα του Γιόκιτς και η διαφήμιση του ευρωπαϊκού μπάσκετ

«Ο Κόντι ήταν δανεικός μέχρι το τέλος της χρονιάς. Ο Φέρο ήταν ήδη δανεικός, ο Ντάντας ήταν στην Τοντέλα και πήγε στον ΠΑΟΚ, πιστεύουμε ότι μπορεί να το εκτιμήσει και, ποιος ξέρει, να επιστρέψει σπίτι», δήλωσε ο Κόστα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ