ΑΕΚ: Η «επιστροφή» του… κανονικού Λιβάι και το σχέδιο του Αλμέιδα για τη Λεωφόρο

ΑΕΚ: Η «επιστροφή» του… κανονικού Λιβάι και το σχέδιο του Αλμέιδα για τη Λεωφόρο

Ο «πονοκέφαλος» λόγω Τσούμπερ, η... επιστροφή του Λιβάι και τα πλάνα του Αλμέιδα για τη Λεωφόρο.

Ο τραυματισμός του Στίβεν Τσούμπερ έχει δημιουργήσει μεγάλο προβληματισμό στον Ματίας Αλμέιδα εν όψει του πρώτου πολύ μεγάλου αγώνα (21:30) της σεζόν.

Ο Ελβετός εξτρέμ της ΑΕΚ δεν έχει καταφέρει να προπονηθεί κανονικά τις τελευταίες ημέρες και έτσι δεν θα δώσει το «παρών» στο αποψινό ντέρμπι απέναντι στον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο για την 4η αγωνιστική της Super League.

Διαβάστε επίσης: Αυτή είναι η Τσεχία: Η παρέα των Σατοράνσκι και Βέσελι που απειλεί την Εθνική

Μια εξέλιξη που έχει προκαλέσει «έντονο» πονοκέφαλο στον Ματίας Αλμέιδα, καθώς ο Τσούμπερ θα ήταν σίγουρα στο βασικό του σχήμα. Ο Αργεντινός τεχνικός ωστόσο μοιάζει να έχει ήδη έτοιμη τη λύση για να καλύψει το κενό του Τσούμπερ.

Και αυτό αναμένεται να γίνει με τη χρησιμοποίηση του Λιβάι Γκαρσία στα άκρα. Ο εξτρέμ από το Τρίνινταντ και Tομπάγκο έχει «βαφτιστεί» σέντερ φορ από τον Αλμέιδα και δεν έχει αγωνιστεί καθόλου στην πραγματική του θέση.

Αυτό ωστόσο αναμένεται να «σπάσει» κόντρα στον Παναθηναϊκό απόψε, διότι οι συγκυρίες υποχρεώνουν τον Αλμέιδα να επαναφέρει τον Γκαρσία στα άκρα της επίθεσης.

Μέχρι στιγμής όλα δείχνουν πως ο Αλμέιδα θα δώσει συνέχεια στο σύστημα που επέλεξε απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα, με την τετράδα στην άμυνα, τα 2+1 χαφ στον άξονα και την τριάδα μπροστά.

Ο Στάνκοβιτς θα ξεκινήσει κάτω από την εστία, με τα άκρα της άμυνας να αναμένεται να καλυφθούν από τους Ρότα και Χατζισαφί. Στα στόπερ ο Βίντα έχει «κλειδωμένη» θέση, με τον Τζαβέλλα να συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες από τον Μουκουντί για την άλλη θέση.

Γιόνσον και Σιμάνσι δεν θα «κουνηθούν», ενώ ο Πινέδα θα αναλάβει και πάλι τον «άχαρο» και ελεύθερο ρόλο πίσω από τον Σέρχιο Αραούχο. Ο Γκατσίνοβιτς αναμένεται να προτιμηθεί και πάλι για τα «φτερά» της επίθεσης, με τον Αλμέιδα ωστόσο να τον… στέλνει στα αριστερά, ώστε να δώσει στον Γκαρσία τη θέση στο δεξί άκρο της επίθεσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ