Άρης: Έρχονται Θεσσαλονίκη Ροντρίγκες και Πάρντιου

Άρης: Έρχονται Θεσσαλονίκη Ροντρίγκες και Πάρντιου

Ο μεσοεπιθετικός από την Ονδούρα θα ταξιδέψει αύριο στη Θεσσαλονίκη, ενώ την Τετάρτη είναι προγραμματισμένη η άφιξη του Άγγλου τεχνικού.

Ημέρες αφίξεων είναι οι επόμενες για το ποδοσφαιρικό τμήμα του Άρη. Ο Έντουιν Ροντρίγκες είναι ο πρώτος που θα ταξιδέψει στην Θεσσαλονίκη, όπου αύριο θα τον υποδεχθούν οι άνθρωποι του Άρη.

Ο μεσοεπιθετικός από την Ονδούρα αναμένεται να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και αν όλα πάνε καλά, τότε θα υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους με τους κιτρινόμαυρους. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι θα αποκτηθεί με τη μορφή δανεισμού από την Ολύμπια Ονδούρας, ενώ στη συμφωνία συμπεριλαμβάνεται και οψιόν αγοράς ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ.

Διαβάστε επίσης: «Ένα βήμα από τον Ολυμπιακό ο Κασάμι» (pic)

Ακόμα για την Τετάρτη (14/9) είναι προγραμματισμένη η άφιξη του Άλαν Πάρντιου. Ο Άγγλος τεχνικός έχει συμφωνήσει σε όλα με τους κιτρινόμαυρους για τα επόμενα δύο χρόνια και αναμένεται να υπογράψει το συμβόλαιο του. Το πιθανότερο, μάλιστα, είναι οτι θα κάνει το ντεμπούτο του στην τεχνική ηγεσία του Άρη στο εντός έδρας ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ