Άρης: Στη Θεσσαλονίκη ο Πάρντιου

Άρης: Στη Θεσσαλονίκη ο Πάρντιου

Ο Άγγλος τεχνικός βρίσκεται εδώ και λίγα λεπτά στην Ελλάδα για λογαριασμό των κιτρινόμαυρων, ενώ αναμένεται να υπογράψει το συμβόλαιο του και να κάνει ντεμπούτο στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται ο Άλαν Πάρντιου. Η πτήση που μετέφερε τον Άγγλο τεχνικό προσγειώθηκε πριν από λίγη ώρα στο αεροδρόμιο «Μακεδονία». Ο νέος προπονητής του Άρη ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετος, ενώ τον συνόδευε ο στενός συνεργάτης του, Άλεξ Ντάιερ.

Τον Άγγλο τεχνικό υποδέχτηκαν ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ, Αγησίλαος Τουμαζάτος, ο αρχηγός του ποδοσφαιρικού τμήματος, Δημήτρης Νιαρχάκος και ο υπεύθυνος επικοινωνίας, Παντελής Ζουμπούλης.

Διαβάστε επίσης: «Έρχεται στην Αθήνα ο Ροντρίγκες»! (pic)

Οι δυο πλευρές αναμένεται να ρυθμίσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες και στη συνέχεια ο Πάρντιου αναμένεται να υπογράψει το συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών και να ανακοινωθεί επίσημα από την ΠΑΕ Άρης. Θα πάει στην προπόνηση και θα έχει την πρώτη του γνωριμία με τους νέους τους παίκτες, ενώ θα κάνει ντεμπούτο στο κυριακάτικο (18/9) παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ