Άρης: Επιστροφές ενόψει Ολυμπιακού

Άρης: Επιστροφές ενόψει Ολυμπιακού

Ο Ντουκουρέ κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του και παίζει στο κυριακάτικο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, όπως και ο Νταμπό, που εξέτισε τη μια αγωνιστική της ποινής του.

Ευχάριστα ήταν τα νέα του ιατρικού δελτίου για τον Ντουκουρέ, που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε. Ο Ιβοριανός μέσος θα πάρει μέρος στο σημερινό πρόγραμμα εκγύμνασης και αναμένεται να ξεκινήσει στο βασικό σχήμα στο κυριακάτικο εντός έδρας ματς με τον Ολυμπιακό.

Ακόμα, στο συγκεκριμένο παιχνίδι θα επιστρέψει στην αποστολή του Άρη και ο Νταμπό. Ο μέσος από τη Μπουρκίνα Φάσο εξέτισε στην αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης τη μια αγωνιστική της ποινής του, για την αποβολή του στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Διαβάστε επίσης: Επιστροφή σε γνώριμα λημέρια για τον Λεβαντόφσκι – Όλη η δράση στο Champions League

Αντίθετα, αυτός που δεν υπολογίζεται για την αναμέτρηση στο Κλεάνθης Βικελίδης είναι ο Ματέο Γκαρσία. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός δέχτηκε αυστηρή κόκκινη κάρτα στο παιχνίδι της Αρκαδίας και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, θα κάνει το ντεμπούτο του στον πάγκο του Άρη ο Άλαν Πάρντιου, που αναμένεται να ταξιδέψει αύριο στη Θεσσαλονίκη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ