Η απάντηση του Αυγενάκη στην ΑΕΚ

Η απάντηση του Αυγενάκη στην ΑΕΚ

Ο Λευτέρης Αυγενάκης δεν άφησε αναπάντητα όσα ανέφερε η ΑΕΚ στην ανακοίνωση με την οποία έκανε λόγο για προβοκάτσια από πλευράς Υφυπουργού Αθλητισμού.

Η απόφαση του Υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, να επιτρέψει, όπως συνηθίζει, τη μεμονωμένη μετακίνηση στο ματς του Παναιτωλικού με την ΑΕΚ προκάλεσε την αντίδραση της Ένωσης η οποία έκανε λόγο για προβοκάτσια.

Με ανακοίνωσή του το Υφυπουργείο θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, ξεκαθαρίζοντας πως πρόκειται για πάγια τακτική του Αυγενάκη και από εκεί και πέρα είναι θέμα των ομάδων αν θα διαθέσουν τα εισιτήρια.

Διαβάστε επίσης: Η νύχτα που ο Γιαννούλης συγκλόνισε την Ελλάδα (Vids)

Όσα αναφέρονται από το Υφυπουργείο:

«Πάγια πρακτική του Υφυπουργού Αθλητισμού, από το ξεκίνημά της φετινής ποδοσφαιρικής σεζόν, σε κάθε αγωνιστική της και για κάθε ομάδα, είναι να απαγορεύονται ΜΟΝΟ οι οργανωμένες μετακινήσεις φιλάθλων, όπου αυτό επιβάλλεται, έπειτα από σχετικά αιτήματα της ΕΛ.ΑΣ. και των απαραίτητων εισηγήσεων της ΔΕΑΒ, σε εφαρμογή των διατάξεων του νόμου.

Η μεμονωμένη μετακίνηση οποιουδήποτε φιλάθλου δεν δύναται να απαγορευθεί και προφανώς είναι ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ η κατοχή εισιτηρίου για την είσοδό του στο γήπεδο, έπειτα από τους προβλεπόμενους ελέγχους.

Όλα αυτά, τα ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ, είναι εις γνώση της ΠΑΕ ΑΕΚ και κάθε ΠΑΕ του επαγγελματικού μας ποδοσφαίρου, των λιγκών τους και φυσικά της ΕΛ.ΑΣ., με την οποία υπάρχει άριστη συνεργασία.

Περαιτέρω σχολιασμός, σε σενάρια φαντασίας, περιττεύει…»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ