Update: Έφτασε στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό ο Μίτσελ – Αύριο η «πρώτη» με την ομάδα

Update: Έφτασε στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό ο Μίτσελ – Αύριο η «πρώτη» με την ομάδα

Ο Μίτσελ προσγειώθηκε πριν από λίγο στο Ελευθέριος Βενιζέλος, προκειμένου να αναλάβει και επίσημα την τεχνική ηγεσία των πρωταθλητών

Κύβος ερρίφθη στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού, με τον Μίτσελ να επιστρέφει στο αγαπημένο του λιμάνι.

Μετά και τη λύση της συνεργασίας με τον Κάρλος Κορμπεράν, ο «ερυθρόλευκος» πάγκος έμεινε… κενός. Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού κινήθηκαν αστραπιαία, δίνοντας τα χέρια με τον Μίτσελ.

Το μεσημέρι της Τρίτης (20/9), ο Ισπανός προπονητής έφτασε στη χώρα μας, προκειμένου να αναλάβει και επίσημα την τεχνική ηγεσία των πρωταθλητών.

Ο Μίτσελ αναμένεται εντός της ημέρας να βάλει την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό και αύριο (21/9) θα προπονήσει για πρώτη φορά τους νέους του παίκτες στον Ρέντη.

Θυμίζουμε, πως αυτή θα είναι η δεύτερη θητεία του 59χρονου προπονητή στον ερυθρόλευκο πάγκο. Ο Μίτσελ είχε βρεθεί στον Ολυμπιακό  από τις 4 Φεβρουαρίου του 2013 μέχρι τις 6 Ιανουαρίου του 2015, κατακτώντας δύο πρωταθλήματα και ένα Κύπελλο, με απολογισμό σε 90 ματς 64 νίκες, 11 ισοπαλίες και 15 ήττες.

Παράλληλα, ο έμπειρος τεχνικός είχε οδηγήσει τους Πειραιώτες και σε μια ιστορική πρόκριση στους «16» του Champions League.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ