Τσιριγώτης: «Ο Ιωνικός θα βρει τον δρόμο του»

Τσιριγώτης: «Ο Ιωνικός θα βρει τον δρόμο του»

Ο εκ των διοικούντων της ΠΑΕ Ιωνικός, Τάκης Τσιριγώτης, απεύθυνε μήνυμα ενότητας προς τον κόσμο της ομάδας, μετά το κακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα.

Ο Ιωνικός σίγουρα δεν έχει ξεκινήσει τη σεζόν στη Super League όπως θα περίμεναν οι Νικαιώτες, μετά και το εντυπωσιακό φινάλε της περσινής αγωνιστικής περιόδου. Γι’ αυτόν τον λόγο, ο Τάκης Τσιριγώτης, εκ των ιδιοκτητών της ομάδας, έκανε μια ανάρτηση στην οποία εκφράζει την πίστη του πως ο Ιωνικός θα επιστρέψει στις επιτυχίες.

Το μήνυμα του Τάκη Τσιριγώτη:

«Θέλω να γράψω λίγα πράγματα για ορισμένους…

Διαβάστε επίσης: Το «this is football» του Κορμπεράν και τα δάκρυα των συνεργατών του

Η ΠΑΕ Ιωνικός, η διοίκηση και το προπονητικό team ξέρει πολύ καλά τι συμβαίνει στην ομάδα και δεν έχει ακόμη την απόδοση που θα έπρεπε, ενώ έχει υπερβεί από πέρυσι το αγωνιστικό μπάτζετ κατά πολύ, θα έλεγα. Να είστε σίγουροι όλοι πως η ομάδα θα βρει το δρόμο της όπως πέρυσι. Γιατί όλοι σχεδόν είναι από πέρυσι στην ομάδα και συν έξτρα καλούς παίκτες!

Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο τον απλό και τους Rangers που με την ασταμάτητη φωνή τους για άλλη μια φορά έκαναν αισθητή την παρουσία τους στο Πανθεσσαλικό στάδιο!

Στηρίζουμε παίκτες, προπονητή, σταφ και εμείς μέχρι θανάτου τον Ιωνικό που δείχνουμε στον 5 χρόνο σχεδόν χρόνο που είμαστε στην ομάδα ότι δεν τα παρατάμε ποτέ!

Όλοι, λοιπόν, μαζί γιατί στις δύσκολες στιγμές και καταστάσεις ο Ιωνικός μας ποτέ δεν λύγισε! Ενωτικά και όλα Μπλε!!!».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ