Μεγάλη ημέρα για την ΑΕΚ – Σε εξέλιξη η τελική επιθεώρηση για την άδεια λειτουργίας της «OPAP Arena»

Μεγάλη ημέρα για την ΑΕΚ – Σε εξέλιξη η τελική επιθεώρηση για την άδεια λειτουργίας της «OPAP Arena»

Το τελικό «οκ» για την άδεια λειτουργίας της «OPAP Arena» περιμένει η ΑΕΚ, καθώς κλιμάκια της Περιφέρειας και της Πυροσβεστικής κάνουν επιθεώρηση αυτή τη στιγμή στο νέο γήπεδο της Ένωσης!

Ιστορικό χαρακτήρα μπορεί να λάβει η σημερινή ημέρα για την ΑΕΚ και τον κόσμο της.

Παρότι αρχικά είχε ανακοινωθεί ότι η επιθεώρηση για την τελική άδεια του νέο γηπέδου θα γινόταν την Πέμπτη, χθες έγινε γνωστό πως κλιμάκια της Περιφέρειας και της Πυροσβεστικής θα τσεκάρουν τα πάντα στο νέο «σπίτι» της Ένωσης, την Τετάρτη, δηλαδή σήμερα.

Διαβάστε επίσης: Τα… σπάει ο Αϊτόρ: Ο καλύτερος στο πρωτάθλημα βάσει στατιστικής – Τέταρτος στην Ευρώπη σύμφωνα με το Sofascore

Η επιθεώρηση γίνεται αυτή τη στιγμή και βρίσκεται σε εξέλιξη με τα κλιμάκια της Περιφέρειας να «τσεκάρουν» τα πάντα με κάθε λεπτομέρεια, ώστε να δώσουν το «πράσινο» φως για την άδεια λειτουργίας του γηπέδου.

Εφόσον κυλήσουν όλα ομαλά, η σημερινή ημέρα θα γραφτεί στα βιβλία του συλλόγου, καθώς θα σημάνει και την οριστική επιστροφή της ΑΕΚ στη γειτονιά της. Πέρα από τα κλιμάκια της Περιφέρειας και της Πυροσβεστικής, στην «OPAP Arena» βρίσκεται επίσης και η ομάδα του Ανδριόπουλου, η οποία ουσιαστικά ξεναγεί τους υπεύθυνους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ