Μισελέν: «Εμπειρία ζωής η ΑΕΚ, αλλά δεν ήμουν ευχαριστημένος»

Μισελέν: «Εμπειρία ζωής η ΑΕΚ, αλλά δεν ήμουν ευχαριστημένος»

Ο Κλεμάν Μισελέν αναφέρθηκε στο πέρασμα του από το ελληνικό πρωτάθλημα και συγκεκριμένα την ΑΕΚ, τονίζοντας ότι δεν κατάφερε ποτέ να προσαρμοστεί.

Στο ανεπιτυχές πέρασμά του από την Ελλάδα και συγκεκριμένα την ΑΕΚ, αναφέρθηκε ο Κλεμάν Μισελέν σε συνέντευξη που παραχώρησε σε γαλλικό Μέσο ο μέχρι πρότινος μπακ της Ένωσης, τονίζοντας ότι δεν κατάφερε να προσαρμοστεί ποτέ.

«Ήταν μια εμπειρία ζωής, όπου έμαθα πολλά πράγματα εκτός γηπέδου, ας πούμε. Δεν ήμουν πολύ ευχαριστημένος ούτε με το ποδόσφαιρο.

Διαβάστε επίσης: Το ξέρετε ότι την άλλη Κυριακή έχει ντέρμπι «αιωνίων»;

Μετά, η μετακίνηση μου είχε ως αποτέλεσμα να βρίσκομαι μακριά από την οικογένειά μου, με έκανε να φύγω από τη ζώνη άνεσής μου και να μάθω μια νέα γλώσσα, να δω πώς είναι να παίζεις στο εξωτερικό. Πάνω από όλα έμαθα και κατάλαβα τι χρειαζόμουν», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γάλλος άσος.

«Τώρα ξέρω πώς είναι να είσαι μόνος σου, όταν δεν μιλάς τη γλώσσα, όταν πρέπει να προσαρμοστείς σε ένα νέο πρωτάθλημα, σε μια νέα ζωή…

Είναι περισσότερο μια υπέροχη εμπειρία ζωής, αλλά μετά ήθελα να επιστρέψω στη Γαλλία για αυτή την επαγγελματική πλευρά, για τις υποδομές, το σκηνικό…

Μου έλειψαν όλα αυτά, αυτό έλειπε στην Ελλάδα για να ανθίσω. Οπότε είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα», πρόσθεσε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ