Άρης: Σπουδαία κίνηση από τον Φαμπιάνο (pic)

Άρης: Σπουδαία κίνηση από τον Φαμπιάνο (pic)

Ο κεντρικός αμυντικός του Άρη, Φαμπιάνο Λέισμαν, θα διοργανώσει ποδοσφαιρικό τουρνουά για παιδιά στη γενέτειρά του , Σάο Χοσέ ντε Οέστε της Βραζιλίας.

Για μία ακόμη χρονιά, ο Φαμπιάνο Λέισμαν θα διοργανώσει ποδοσφαιρικό τουρνουά στη γενέτειρά του, στη Σάο Χοσέ ντε Οέστε της Βραζιλίας.

Είναι η τέταρτη φορά που ο 31χρονος κεντρικός αμυντικός του Άρη προχωράει σε μία τέτοια κίνηση φιλανθρωπικού χαρακτήρα. Τη διεξαγωγή του τουρνουά, για παιδιά ηλικιακών ομάδων κάτω των 8, των 10, των 12 και των 14 ετών, γνωστοποίησε ο ίδιος μέσω ανάρτησής του στα Social Media.

Διαβάστε επίσης: Οριστικό: Στον Παναθηναϊκό ο Πονίτκα – Έρχεται άμεσα στην Ελλάδα! (vid)

Αναλυτικά, ο Φαμπιάνο αναφέρει: «Με μεγάλη υπερηφάνεια σας παρουσιάζω το IV Fabiano Leismann Cup. Είναι κάτι περισσότερο από ένας διαγωνισμός, καθώς θα συμμετάσχουν περίπου 700 αθλητές. Αυτοί οι αγώνες στοχεύουν στην αδελφοποίηση μεταξύ των δήμων της περιοχής που γεννήθηκα και στη χαρά να κάνω παιδιά να αγαπήσουν και να εξασκηθούν σε ένα άθλημα.

Ανεξάρτητα από τους νικητές, καταλαβαίνω ότι η συμμετοχή προέχει. Ας είναι άλλη μια χρονιά με εξαιρετικούς αγώνες, φιλίες, ιστορίες και γκολ. Καλή επιτυχία στους αθλητές. Μια αγκαλιά για όλους».

Ο Φαμπιάνο, μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του στον Άρη – πλην του Σεϊκ Ντουκουρέ που ακολούθησε και πάλι πρόγραμμα θεραπείας αλλά και τους διεθνείς – προπονήθηκε υπό τις οδηγίες του Άλαν Πάρντιου στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου. Αύριο, Παρασκευή (23/9), οι «κίτρινοι» θα προπονηθούν και πάλι το πρωί στο «Δασυγένειο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ