ΠΑΟΚ: Ατομικό για Βιεϊρίνια και Μιχαηλίδη

ΠΑΟΚ: Ατομικό για Βιεϊρίνια και Μιχαηλίδη

Οι Αντελίνο Βιεϊρίνια και Γιάννης Μιχαηλίδης, ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα στη σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ στη Νέα Μεσημβρία.

Χωρίς του διεθνής που επιλέχθηκαν από τις εθνικές του ομάδες ενόψει του Nations League, πραγματοποιήθηκε η σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ στη Νέα Μεσημβρία.

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, καθώς αισθάνεται ακόμα κάποιες ενοχλήσεις, ενώ ο Γιάννης Μιχαηλίδης εξακολουθεί να προπονείται ατομικά.

Διαβάστε επίσης: Κοτάρσκι: «Θέλω να παλέψω για τρόπαια με τον ΠΑΟΚ»

Αναλυτικά η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αναφέρει:

«Η διακοπή δίνει τη δυνατότητα στην ομάδα να δουλέψει πιο εντατικά στις προπονήσεις και να βελτιώσει κομμάτια του παιχνιδιού της, προκειμένου να εμφανιστεί πιο δυνατή στην επανέναρξη.

Το τεχνικό επιτελείο έχει εστιάσει σε συγκεκριμένα σημεία κι έχει ξεκινήσει τη δουλειά με τους ποδοσφαιριστές. Την Παρασκευή (23.09) σε πρώτο πλάνο βρέθηκαν το build up και το pressing.

Οι παίκτες μετά την προθέρμανση και μερικές παρτίδες rondo, έκαναν ασκήσεις χωρισμένοι σε γκρουπ, ενώ στο φινάλε διεξήχθη κι οικογενειακό δίτερμα.

Οι Αντελίνο Βιεϊρίνια και Γιάννης Μιχαηλίδης ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα. Ο Πορτογάλος δούλεψε στην πισίνα και στο γυμναστήριο, ενώ ο στόπερ του Δικεφάλου έκανε τρέξιμο κι ασκήσεις στο γήπεδο.

Το Σάββατο (24.09) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:00 στη Νέα Μεσημβρία».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ