Κοτάρσκι: «Θέλω να παλέψω για τρόπαια με τον ΠΑΟΚ»

Κοτάρσκι: «Θέλω να παλέψω για τρόπαια με τον ΠΑΟΚ»

Ο Ντομινίκ Κοτάρσκι εξέφρασε την επιθυμία του να κατακτήσει τρόπαια με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, ενώ αναφέρθηκε και στον αποκλεισμό από τη Λέφσκι, αλλά και στους οπαδούς του Δικεφάλου.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Ντομινίκ Κοτάρσκι σε μέσο της πατρίδας του, αναφέρθηκε στην έως τώρα παρουσία του στην Ελλάδα και στον ΠΑΟΚ.

Συγκεκριμένα, ο 22χρονος γκολκίπερ μίλησε στην ιστοσελίδα «sportske.jutarnji.hr» για τους στόχους του με τον Δικέφαλο του βορρά, τον αποκλεισμό από τη Λέφσκι, αλλά και τον κόσμο της ομάδας.

Διαβάστε επίσης: Έψαξε το «μπαμ» της τελευταίας στιγμής με Νιγηριανό διεθνή ο Παναθηναϊκός

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Στον ΠΑΟΚ είμαι ικανοποιημένος. Απολαμβάνω τη Θεσσαλονίκη, είναι μία όμορφη πόλη, η Ελλάδα είναι μια υπέροχη χώρα για να ζεις και ο σύλλογος είναι υπέροχος».

Για τις συμμετοχές του ως βασικός: «Είναι σημαντικό για την καριέρα μου ότι είμαι βασικός. Ελπίζω να συνεχίσουμε θετικά».

Για τις φιλοδοξίες τόσο του ίδιου όσο και της ομάδας: «Είναι πολύ νωρίς για να μιλήσουμε για αυτό τώρα, γιατί έχουν παιχτεί μόνο πέντε γύροι, η σεζόν μόλις ξεκίνησε. Φυσικά, οι οπαδοί μας θέλουν σίγουρα σπουδαία πράγματα από εμάς, ελπίζουν σε νίκες, επιτυχίες. Είναι φυσιολογικό ο ΠΑΟΚ να έχει φιλοδοξίες. Τέλος, δεν θα πήγαινα Θεσσαλονίκη αν ο σύλλογος δεν είχε φιλοδοξίες. Θέλω να παλέψω για τρόπαια.

Αλλά να τονίσω ότι αυτή τη σεζόν, ο σύλλογός μου αποφάσισε να δημιουργήσει και να συγκεντρώσει μια ομάδα. Έχουμε, θα έλεγε κανείς, μια αρκετά νέα ομάδα, με πολλούς νεαρούς παίκτες. Η ομάδα είναι πραγματικά ανανεωμένη. Χρειάζεται λίγος χρόνος για να »κάνουμε κλικ» όλοι μαζί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

Για τον αποκλεισμό από τη Λέφσκι: «Ήταν πολύ μεγάλο σοκ για εμάς, δεν το περιμέναμε. Είμαστε νέα ομάδα, δεν έχουμε προπονηθεί ακόμα, οπότε αυτό φάνηκε σε αυτά τα δύο παιχνίδια με τους Βούλγαρους. Ήταν αρκετά οδυνηρό, αλλά κρατούσαμε το κεφάλι ψηλά, δεν βυθιστήκαμε και συνεχίσαμε.

Συμφωνήσαμε να το σκεφτούμε περισσότερο, να παίξουμε ένα παιχνίδι τη φορά, να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε βαθμούς. Και εδώ είμαστε αυτή τη στιγμή, στη δεύτερη θέση. Όλοι πιστεύουμε ότι είμαστε έτοιμοι για σπουδαία πράγματα γιατί είμαστε ποιοτικοί. Όμως ο χρόνος θα τα δείξει όλα. Δεν θα ήθελα να κάνω προβλέψεις στην αρχή της σεζόν, αλλά, ναι, έχουμε φιλοδοξίες».

Για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ: «Σίγουρα υπάρχει τρέλα στην κερκίδα. Είναι δύσκολο ακόμη και να το περιγράψω. Πρέπει να το ζήσεις, να νιώσεις την ατμόσφαιρα, η οποία είναι υπέροχη. Ήξερα πριν έρθω στον ΠΑΟΚ τι είδους παθιασμένους οπαδούς έχει αυτός ο σύλλογος, τι είδους υποστήριξη παρέχει, αλλά είναι διαφορετικό όταν έρχεσαι και το ζεις.

Είναι μια ξεχωριστή εμπειρία, είναι χαρά να παίζεις μπροστά σε τέτοιους οπαδούς όπως ο δικός μας. Έκανα μια σπουδαία κίνηση πηγαίνοντας στον ΠΑΟΚ. Ήταν ένα μεγάλο βήμα μπροστά για μένα. Σε σύγκριση με την Γκόριτσα, είναι ένα πολύ μεγάλο βήμα προς τα πάνω. Πιστεύω στον εαυτό μου και είμαι χαρούμενος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ