O Άρης πουλάει, δεν ξεπουλάει

O Άρης πουλάει, δεν ξεπουλάει

Στις περιπτώσεις των Μανσίνι και Πάλμα έγινε ξεκάθαρο ότι οι κιτρινόμαυροι θα συναινέσουν στην παραχώρηση βασικού ποδοσφαιριστή τους, μόνο αν ικανοποιηθούν στο απόλυτο οι οικονομικές απαιτήσεις τους.

Υπό τις καλύτερες συνθήκες συνεχίζεται η «γνωριμία» του Άλαν Πάρντιου με τη νέα του ομάδα. Κάτι που εξασφαλίστηκε, άλλωστε, από τα συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα και ειδικά την σπουδαία νίκη με ανατροπή στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, που έδωσε και την απαιτούμενη ηρεμία.

Έχοντας στα χέρια του ένα εξαιρετικό ρόστερ ο Άγγλος τεχνικός. Είναι λογικό, επίσης, αφήνοντας το αγωνιστικό, όταν διαθέτεις στην ομάδα σου παίκτες με μεγάλη ποιότητα, να προσελκύουν και το ανάλογο ενδιαφέρον. Το είδαμε το τελευταίο χρονικό διάστημα με τις περιπτώσεις των Μανσίνι και Πάλμα.

Διαβάστε επίσης: Ηγετική ομιλία Μίτσελ στο Ρέντη: «Ό,τι προκύψει να έρχεστε να μου το λέτε»

Κοινός παρονομαστής ο τρόπος αντίδρασης της ΠΑΕ Άρης στις προτάσεις που δέχτηκε για την παραχώρηση του Αργεντινού και του μεσοεπιθετικού από την Ονδούρα. Τις απέρριψε αμφότερες. Είναι ξεκάθαρη, πλέον, η φιλοσοφία που διέπει τους κιτρινόμαυρους στο συγκεκριμένο κομμάτι.

Ο Άρης φυσικά και πουλάει, καθώς είναι εταιρεία, που έχει έσοδα και έξοδα. Η διαφορά είναι ότι πουλάει και δεν ξεπουλάει. Οι κιτρινόμαυροι έκαναν επένδυση με τους δυο συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές. Ανανέωσαν το συμβόλαιο του Μανσίνι όταν έπρεπε και απέκτησαν τον Πάλμα, βλέποντας αυτά τα αγωνιστικά στοιχεία που αρχίζει να «βγάζει» σιγά σιγά στον αγωνιστικό χώρο ο μεσοεπιθετικός από την Ονδούρα.

Επένδυση που αρχικά είχε στόχο την αγωνιστική ενίσχυση της ομάδας και μακροπρόθεσμα και το να μπουν στα ταμεία της εταιρείας – γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε ποτέ ότι οι ΠΑΕ είναι εταιρείες – χρήματα. Κάτι που είναι απόλυτα θεμιτό. Μόνο, όμως, με το κατάλληλο αντίτιμο, μόνο με ανταλλάγματα που θα ικανοποιήσουν τις οικονομικές απαιτήσεις των κιτρινόμαυρων.

Το σημαντικό για τον Άρη, είναι ότι δείχνει να έχει, πλέον, την «ικανότητα» να βρίσκει περιπτώσεις, όπως αυτές των Πάλμα και Μανσίνι. Έχει δικτυωθεί, έχει βρει τα απαραίτητα «κονέ». Μια ανάλογη περίπτωση είναι και αυτή του συμπατριώτη του Λουίς Πάλμα, του Έντουιν Ροντρίγκες.

Τον οποίο, επίσης, πιστεύουν πολύ στον Άρη και θεωρούν ότι έχει τεράστια περιθώρια εξέλιξης. Αυτός ήταν και ο λόγος που καθυστέρησαν οι διαπραγματεύσεις, καθώς σε καμία περίπτωση οι κιτρινόμαυροι δεν ήθελαν να αποκτήσουν τον ποδοσφαιριστή, χωρίς να υπάρχει στη συμφωνία για τον δανεισμό του οψιόν αγοράς. Αυτή, τελικά, συμπεριλήφθηκε στη συμβόλαια και ανέρχεται στα 1.000.000 ευρώ.

Ο Άρης ανεβαίνει συνεχώς αγωνιστικά τα τελευταία χρόνια και έχει γίνει μόνιμος «κάτοικος» τριάδας. Ανάλογο «πρωταθλητισμό» θέλει να κάνει και στο θέμα των μεταγραφών. Πουλώντας την κατάλληλη στιγμή και με το ανάλογο τίμημα και όχι ξεπουλώντας…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ