Η απίστευτη ιστορία του Χάμες Ροντρίγκες και τα «χρυσά παπούτσια» του 2014 – Η Γουατεμάλα και το Βικελίδης (pics, vids)

Η απίστευτη ιστορία του Χάμες Ροντρίγκες και τα «χρυσά παπούτσια» του 2014 – Η Γουατεμάλα και το Βικελίδης (pics, vids)

Τα παπούτσια που τον εκτόξευσαν το 2014 αποφάσισε να φορέσει στα δύο τελευταία του παιχνίδια, με Ολυμπιακό και Κολομβία, ο Χάμες Ροντρίγκες.

Ορεξάτος, φορμαρισμένος και φουλ αποδοτικός εμφανίστηκε στο τελευταίο φιλικό παιχνίδι της εθνικής Κολομβίας ο Χάμες Ροντρίγκες.

Ο 31χρονος σούπερ σταρ του Ολυμπιακού ήταν εξαιρετικός απέναντι στη Γουατεμάλα και έδειξε ότι έχει ήδη βρει τα πατήματα του, καθώς η απόδοση του και η διάθεση του ήταν στα ύψη. Μάλιστα, ο Χάμες ήταν και αυτός που άνοιξε το σκορ στην αναμέτρηση, με την Κολομβία να επικρατεί εν τέλει με 4-1 και τον Ροντρίγκες να αγωνίζεται συνολικά για 63 λεπτά στο παιχνίδι.

Διαβάστε επίσης: Με 6-0 ξεκίνησε ο Μίτσελ στον Ολυμπιακό – 4 γκολ Μπακαμπού, Ελ Αραμπί, 3 ασίστ ο Φορτούνης – Στη Β ο Λαλά – Ολες οι λεπτομέρειες (Vid)

Ήταν η πρώτη του συμμετοχή με το εθνόσημο στο στήθος μετά από σχεδόν έξι μήνες. Και φυσικά η πρώτη του συμμετοχή με την εθνική του ομάδα, ως ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, με τον οποίο ο Ροντρίγκες ευελπιστεί να βρει και πάλι τον παλιό, πολύ καλό του εαυτό.

Για αυτό και ο 31χρονος επέλεξε να επαναφέρει τα «χρυσά παπούτσια» της Βραζιλίας. Αυτά που τον είχαν κάνει γνωστό σε ολόκληρο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη, με τα οποία μάλιστα κατέκτησε και το βραβείο του πρώτου σκόρερ στο Μουντιάλ του 2014, στα γήπεδα της Βραζιλίας, όπου «τρέλανε» τον κόσμο με τις φοβερές του εμφανίσεις, σκοράροντας φυσικά και εκείνη τη «μυθική» γκολάρα με την Ουρουγουάη.

Ο Χάμες αποφάσισε να φορέσει στο φιλικό παιχνίδι με τη Γουατεμάλα τα F50 Adizero «Guayos» της Adidas. Ένα μοντέλο το οποίο η διάσημη αθλητική εταιρία τα είχε βγάλει αποκλειστικά για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας.

Πρόκειται και για το αγαπημένο παπούτσι του Χάμες το οποίο μάλιστα ο Κολομβιανός φόρεσε και στο ντεμπούτο του με τη φανέλα του Ολυμπιακού στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Η κίνηση αυτή δείχνει τη θέληση που έχει ο 31χρονος σούπερ σταρ να βρει και πάλι τη φόρμα του.

Το πρώτο βήμα έγινε μάλιστα, πριν από μόλις λίγες ώρες, καθώς ο Χάμες ήταν εξαιρετικός και σκόραρε για την ομάδα του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ