Όταν ο Λουτσέκου συναντά τον Γιούρι Γκέλερ: Τι θα κάνει ο Ρουμάνος με τους τραυματισμούς Τόμας και Λύρατζη εν όψει ντέρμπι

Όταν ο Λουτσέκου συναντά τον Γιούρι Γκέλερ: Τι θα κάνει ο Ρουμάνος με τους τραυματισμούς Τόμας και Λύρατζη εν όψει ντέρμπι

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου βλέπει τους Λύρατζη και Τόμας εκτός κόντρα στον Παναθηναϊκό και το ζήτημα με το «9» που βγήκε και πάλι στην επιφάνεια έχει δημιουργήσει «πονοκέφαλο».

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε την προετοιμασία του για το ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό την Κυριακή (2/10) για την Superleague με τον Ρουμάνο τεχνικό να έχει δύο πολύ μεγάλους πονοκεφάλους.

Αρχικά ο Λευτέρης Λύρατζης εδώ και δύο μήνες ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στον αστράγαλο και τις επόμενες ημέρες θα φανεί κατά πόσο είναι έτοιμος να αγωνιστεί κόντρα στο Τριφύλλι με τις πιθανότητες να μην είναι υπέρ του διεθνούς δεξιού μπακ.

Διαβάστε επίσης: Έδωσαν τα χέρια ΠΑΟΚ και Αουγκούστο

Ταυτόχρονα είδε και τον Μπράντον Τόμας να μένει εκτός πλάνων για το Κυριακάτικο ντέρμπι αφού ο Ισπανός στράικερ όπως αναφέρουν οι πρώτες εκτιμήσεις του ιατρικού τιμ του Δικεφάλου, έχει υποστεί θλάση και μένει να ξεκαθαρίσει το μέγεθος του τραυματισμού του και το χρονικό διάστημα που θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης.

Όμως τώρα ξεκινάνε τα δύσκολα για τον Ρουμάνο τεχνικό αφού ουσιαστικά έμεινε με έναν επιθετικό τον Νέλσον Ολιβέιρα που δεν βρίσκεται σε καλό φεγγάρι και δεν έχει βοηθήσει στο σκοράρισμα τον ΠΑΟΚ.

Επίσης δεν υπάρχει ούτε ο Κούτσιας που έκλεψε τις εντυπώσεις στην προετοιμασία αφού δόθηκε δανεικός στον Βόλο ώστε να αποδείξει αν του χρόνου θα πρέπει να είναι μέλος του Δικεφάλου του Βορρά.

Συνεπώς ο Λουτσέσκου πρέπει να κάνει «μαγικά» όπως ο Γιούρι Γκέλερ και εμφανίζει ένα νεαρό παιδί τον Βασίλη Γκορντεζιάνι που αγωνίζεται στη δεύτερη ομάδα ώστε να καλύψει το κενό στη θέση «9».

Ο νεαρός φορ πέρυσι στη Κ19 σε 29 παιχνίδια είχε σκοράρει 14 γκολ με 4 ασίστ, ενώ την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο στο πρωτάθλημα της Superleague 2, σκόραρε 3 γκολ σε 21 αναμετρήσεις και πλέον είναι έτοιμος να πιάσει την ευκαιρία από τα… μαλλιά αφού και ο ίδιος δεν πίστεψε την πρόταση του Ραζβάν για άνοδο στην πρώτη ομάδα.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ