ΠΑΟΚ: Βασικός ο Νάσμπεργκ στο φιλικό με Πανσερραϊκό

ΠΑΟΚ: Βασικός ο Νάσμπεργκ στο φιλικό με Πανσερραϊκό

Νέα πρόσωπα κάνουν την εμφάνισή τους στη βασική ενδεκάδα του ΠΑΟΚ, στο σημερινό φιλικό αγώνα κόντρα στον Πανσερραϊκό στην Τούμπα

Φιλική αναμέτρηση κόντρα στον Πανσερραϊκό δίνει αυτή την ώρα ο ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας, με το ματς να διεξάγεται κεκλισμένων των θυρών.

Ο αγώνας αυτός αποτελεί ιδανική ευκαιρία για τον Ραζβάν Λουτσέσκου, ώστε να δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που μέχρι στιγμής δεν έχουν καταφέρει να παίξουν πολύ στα επίσημα παιχνίδια τη ομάδας. Μερικοί από αυτούς είναι οι Νάσμπεργκ, Ζίβκοβιτς και Κουαλιάτα.

Διαβάστε επίσης: Βατσλίκ: «Μίλησα με τον Κριστιάνο για το χτύπημα – Δεν μου κρατάει κακία»

Αναλυτικά οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Για τον ΠΑΟΚ στο τέρμα ξεκινάει ο Ζίβκοβιτς σήμερα κόντρα στους Σερραίους και στην άμυνα οι Σάστρε, Κάργας, Νάσμπεργκ και Ράφα Σοάρες. Στη μεσαία γραμμή είναι οι Σβαμπ και Φιλίπε Σοάρες και μεσοεπιθετικά οι Καντουρί, Αντρέ Ρικάρντο, Κουαλιάτα και Ολιβέιρα.

Όσον αφορά στον Πανσερραϊκό, στο τέρμα είναι ο Κάτσικας, με τους Πεταυράκη, Καρασαλίδη, Παπάζογλου και Δεληγιαννίδη στην άμυνα. Ο Νάτσος κι ο Σιόντης είναι στη μεσαία γραμμή, με τον Μασκανάκη μπροστά τους, ενώ στην επίθεση ξεκινούν οι Μούργος, Κανίς και Σαΐντ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ