Ο μεγάλος πονοκέφαλος του Πάρντιου- Τι θα κάνει με τον Μπράμπετς

Ο μεγάλος πονοκέφαλος του Πάρντιου- Τι θα κάνει με τον Μπράμπετς

Ο Μπράμπετς τραυματίστηκε στο ματς της Τσεχίας κόντρα στη Πορτογαλία για το Nations League και δημιούργησε «πονοκέφαλο» στον Πάρντιου που ψάχνει λύσεις στα μετόπισθεν.

Οι εθνικές ομάδες κρύβουν πολλές δυσάρεστες εκπλήξεις με τραυματισμούς βασικών παικτών και μια τέτοια περίπτωση είναι και ο Μπράμπετς του Άρη.

Ο Τσέχος στόπερ τραυματίστηκε στο ματς της χώρας του με τη Πορτογαλία για το Nations League  με τις πρώτες εκτιμήσεις να λένε για θλάση δευτέρου βαθμού.

Διαβάστε επίσης: Αποφασίζει ο Άρης για Μαντσίνι – Θέλει Ντουμπάι ο Αργεντινός

Αυτή η συγκυρία προκαλεί «πονοκέφαλο» στον Άλαν Πάρντιου που βλέπει πως οι λύσεις στο κέντρο της άμυνας είναι περιορισμένες και χάνει για ένα σεβαστό διάστημα τον καλύτερο αμυντικό του.

Έτσι μαζί με τον Φαμπιάνο στα επόμενα ματς φαίνεται πως θα είναι στο κέντρο της άμυνας ο Νικολάς Νκουλού που αγωνίστηκε με την εθνική του Καμερούν κόντρα στο Ουζμπεκιστάν για πρώτη φορά ολόκληρο 90λεπτο μετά από αρκετούς μήνες.

Ταυτόχρονα ο Άγγλος τεχνικός εξετάζει και το wonderkid Τανούλη ενώ σε ειδικές καταστάσεις στόπερ παίζει και ο Πίρσμαν που σε αυτή τη θέση έχει 56 ματς με 4 ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ