Άρης: «Μεταγραφή» θα είναι το διπλό στο Βόλο

Άρης: «Μεταγραφή» θα είναι το διπλό στο Βόλο

Ανεξάρτητα από την εξέλιξη που θα έχουν οι διαπραγματεύσεις για τον Μανσίνι, οι κιτρινόμαυροι οφείλουν να συγκεντρωθούν στην κυριακάτικη εκτός έδρας αναμέτρηση και να «φύγουν» με την τρίτη σερί νίκη τους από την πρωτεύουσα της Μαγνησίας.

Μια εβδομάδα, που με βάση τα αγωνιστικά αποτελέσματα που προηγήθηκαν (τις δυο νίκες επί Αστέρα Τρίπολης και Ολυμπιακού) και την έλευση του Άλαν Πάρντιου αναμενόταν ιδιαίτερα ήρεμη, ήταν η προηγούμενη. Επειδή, όμως, μιλάμε για τον Άρη, «βρέθηκε» και πάλι θέμα αναστάτωσης, μετά την πρόταση που δέχτηκε η ΠΑΕ από ομάδα του Ντουμπάι, για την παραχώρηση του Ντάνιελ Μανσίνι.

Για να σοβαρευτούμε, φυσικά και πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό θέμα για τους κιτρινόμαυρους. Πρόκειται, άλλωστε, για τον πιο φορμαρισμένο ποδοσφαιριστή, ίσως, που διαθέτουν αυτή τη στιγμή στο ρόστερ τους. Για την ακρίβεια ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός, είτε παραμείνει στη Θεσσαλονίκη, είτε παραχωρηθεί, αποτελεί παράδειγμα.

Διαβάστε επίσης: Αντετοκούνμπο: «Ο κόσμος μας πίστεψε κι ας μείναμε εκτός μεταλλίων» (vids)

Δεν χρειάζεται να γυρίσουμε, άλλωστε, πολύ τον χρόνο πίσω, προκειμένου να τον «βρούμε» να είναι μια καλή αλλαγή. Ακόμα, χειρότερα τα πράγματα πιο νωρίς, όταν και άκουσε αρκετούς χαρακτηρισμούς, με το «άμπαλος» να είναι ένα από τα πιο κόσμια.

Με τη δουλειά του, όμως, στις προπονήσεις ο Μανσίνι κατάφερε να «βγάλει» στον αγωνιστικό χώρο όλο το ταλέντο του. Κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει αν έχει φτάσει στο «πικ» του ή αν μπορεί να δώσει και άλλα. Το σίγουρο είναι ότι με την προσπάθεια του κατάφερε όχι μόνο να κερδίσει θέση στο βασικό σχήμα, αλλά και να γίνεται όλος αυτός ο θόρυβος σε ότι αφορά την παραχώρηση του ή μη.

Μπαίνοντας, όμως, σε εβδομάδα αγωνιστικής δραστηριότητας, καθώς υπάρχει μπροστά το «πονηρό» κυριακάτικο (2/10) παιχνίδι με τον Βόλο, θα είναι επικίνδυνο, τουλάχιστον, σε ότι αφορά την αγωνιστική ηρεμία της ομάδας, να συνεχιστεί αυτός ο «θόρυβος».

Η απόφαση για το αν θα παραχωρηθεί ο Μανσίνι, ανεξάρτητα από τη γνώμη που έχει ο καθένας, ανήκει αποκλειστικά στην διοίκηση και συγκεκριμένα στον Θόδωρο Καρυπίδη. Θα πρέπει, όμως, να ξεκαθαρίσει άμεσα, καθώς η εβδομάδα που διανύουμε θα πρέπει να έχει έναν και μοναδικό στόχο. Τον Άρη να σημειώνει την τρίτη σερί νίκη του.

ΥΓ. Η ΠΑΕ Άρης αναμένεται να ζητήσει εισιτήρια για το κυριακάτικο παιχνίδι, προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες των οπαδών της, αλλά και «ακούγοντας» τη λαϊκή… απαίτηση στο συγκεκριμένο θέμα.

ΥΓ1. Μεγάλη ατυχία και σοβαρό πλήγμα για τον Άρη ο σοβαρός τραυματισμός του Μπράμπετς. Με τον Ενκουλού να παίρνει τη δική του ευκαιρία, πιο γρήγορα από ότι αναμενόταν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ