Στο στόχαστρο της ΑΕΚ ο Παπανικολάου

Στο στόχαστρο της ΑΕΚ ο Παπανικολάου

Η ΑΕΚ φέρεται να παρακολουθεί στενά την περίπτωση του Γιάννη Παπανικολάου, χωρίς ωστόσο να έχει κάνει προς το παρόν κάποια κίνηση για την απόκτηση του.

Η ΑΕΚ μπορεί να μην έχει ολοκληρώσει τις μεταγραφικές της κινήσεις, αφού φέρεται να κοιτάζει την αγορά για μια πιθανή μεταγραφή. Ο παίκτης που παρακολουθούν στενά εδώ και καιρό στην Ένωση είναι ο Γιάννης Παπανικολάου.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν σημερινά δημοσιεύματα, οι κιτρινόμαυροι κοιτάζουν την εξέλιξη του στην Πολωνία και δεν αποκλείεται να κάνουν κίνηση για τον νεαρό ποδοσφαιριστή, που είναι αυτή τη στιγμή στην αποστολή της Εθνικής ομάδας και στις επιλογές του Γκουστάβο Πογέτ.

Το σημαντικό της υπόθεσης είναι ότι η ΑΕΚ με τη Ρακόβ έχει πολύ καλή επικοινωνία, ενώ και ο Παπανικολάου έχει τον ίδιο μάνατζερ με τους Χρήστο Αλμπάνη και Τάσο Μπακασέτα, που επίσης έχει πολύ καλή επαφή με την Ένωση. Αυτό που τονίζεται όμως είναι ότι προς το παρόν δεν υπάρχει επίσημο ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Έλληνα ποδοσφαιριστή.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο 23χρονος μεσοαμυντικός πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις στην πολωνική Ράκοβ έχοντας συμπαίκτη από το καλοκαίρι τον (δανεικό) Στράτο Σβάρνα.

Φέτος μετρά ήδη 15 εμφανίσεις, ενώ βασικός ήταν από πέρσι στους δευτεραθλητές Πολωνίας καταγράφοντας 38 συμμετοχές, 1 γκολ και 4 ασίστ. Ήδη έχει κατακτήσει δύο Κύπελλα και το Σούπερ Καπ με την Ράκοβ, που τον δεσμεύει με συμβόλαιο ως το 2025.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ