Άρης: Μένει με αύξηση ο Μαντσίνι

Άρης: Μένει με αύξηση ο Μαντσίνι

Ο Καρυπίδης αποφάσισε να μην αποδεχτεί την πρόταση της ομάδας του Ντουμπάι και να κρατήσει τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό στο Κλεάνθης Βικελίδης, με ταυτόχρονη αναπροσαρμογή των ετήσιων αποδοχών του.

Το σήριαλ με πρωταγωνιστή τον Ντάνιελ Μαντσίνι έλαβε τέλος, με την παραμονή του ποδοσφαιριστή στον Άρη. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός συναντήθηκε στην Αθήνα με τον Θόδωρο Καρυπίδη.

Ο ισχυρός άντρας της ΠΑΕ Άρης τον ενημέρωσε οτι αποφάσισε να μη τον παραχωρήσει στην ομάδα από το Ντουμπάι που κατέθεσε πρόταση για την απόκτηση του, καθώς τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν θα μπορούσε να αντικαταστήσει το κενό που θα δημιουργούσε η αποχώρηση του στο ρόστερ.

Του ξεκαθάρισε, επίσης, οτι θα κάνει το καλύτερο δυνατό προκειμένου και ο ποδοσφαιριστής να είναι ευχαριστημένος, κάτι που σημαίνει οτι θα παραμείνει με αύξηση στις ετήσιες αποδοχές του.

Ο Θόδωρος Καρυπίδης πήρε μια απόφαση με γνώμονα το αγωνιστικό συμφέρον της ομάδας του, αν και η πρόταση από το Ντουμπάι ήταν υψηλή. Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Άρης, πάντως, είναι ιδιαίτερα απογοητευμένος από την κίνηση των εισιτηρίων διαρκείας, καθώς διατέθηκαν συνολικά 4.800, λιγότερα, δηλαδή σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ