Αποθέωση για τον Μίτσελ στο Μεξικό: «Προπονεί στον Ολυμπιακό αστέρες του παγκοσμίου ποδοσφαίρου» (pic)

Αποθέωση για τον Μίτσελ στο Μεξικό: «Προπονεί στον Ολυμπιακό αστέρες του παγκοσμίου ποδοσφαίρου» (pic)

Οι Μεξικανοί αποθέωσαν τον Μίτσελ και υποκλίθηκαν στον Ολυμπιακό, που προκαλέσει «σεισμό» στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο με τις μεταγραφές των Μαρσέλο και Χάμες.

Ο Μίτσελ μπορεί να έχει φύγει από το Μεξικό και την Πούμας από το καλοκαίρι του 2020, αλλά στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού δεν ξεχνούν τον Ισπανό προπονητή και η πρόσληψή του από τον Ολυμπιακό έγινε θέμα στις μεγαλύτερες ιστοσελίδες της χώρας.

Λίγο πριν το παιχνίδι των Πειραιωτών με τον Ατρόμητο (2/10) και την επιστροφή του Ιβηρα τεχνικού στον «ερυθρόλευκο» πάγκο, οι Μεξικανοί αναφέρθηκαν ξανά στον Μίτσελ και στο γεγονός ότι στον Ολυμπιακό ο 59χρονος κόουτς θα προπονεί μερικά από τα μεγαλύτερα αστέρια του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, όπως είναι οι Μαρσέλο και Χάμες Ροντρίγκες.,

Διαβάστε επίσης: Και ο Αμπουμπακάρ είναι εδώ: Δύο γκολ σε δύο ματς! (vids)

«Έφυγε από την Πούμας και πλέον προπονεί παγκόσμιους αστέρες στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο», τιτλοφορείται χαρακτηριστικά το άρθρο για τον Ισπανό τεχνικό των πρωταθλητών, με τους Μεξικανούς να προσθέτουν: «Ο Μίτσελ, ο οποίος έφυγε από την Πούμας το καλοκαίρι του 2020 λίγο πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα, έχει πλέον αναλάβει τον Ολυμπιακό, ο οποίος διαθέτει στις τάξεις του αστέρια παγκόσμιας κλάσης».

Οι Μεξικανοί αναφέρονται επίσης στην προπονητική καριέρα του 59χρονου τεχνικού, αλλά και στο γεγονός ότι θα καθίσει για δεύτερη φορά στον πάγκο του Ολυμπιακού, στον οποίο ήταν επίσης από τον Φεβρουάριο του 2013 έως τον Ιανουάριο του 2015, κατακτώντας με τους Ερυθρόλευκους δύο πρωταθλήματα και ένα Κύπελλο. Συνολικά, είχε κοουτσάρει την ομάδα του μεγάλου λιμανιού σε 90 παιχνίδια, έχοντας 64 νίκες, 11 ισοπαλίες και 15 ήττες

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Μίτσελ ήταν προπονητής της Πούμας από τον Ιούλιο του 2019 μέχρι τον Ιούλιο του 2020, όταν αποχώρησε για προσωπικούς λόγους. Με τον Ισπανό στον πάγκο της η μεξικάνικη ομάδα έδωσε 34 παιχνίδια, στα οποία είχε 13-10-11 με 51-45 γκολ.

Δείτε το σχετικό δημοσίευμα: 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ