Σενάριο από την Ιταλία για Μαξίμοβιτς και Ολυμπιακό (pic, vid)

Σενάριο από την Ιταλία για Μαξίμοβιτς και Ολυμπιακό (pic, vid)

Σύμφωνα με ιταλικό δημοσίευμα, ο Ολυμπιακός εξετάζει την περίπτωση του 30χρονου σέντερ μπακ, ο οποίος πέρσι αγωνιζόταν στην Τζένοα και παραμένει ελεύθερος.

Την περίπτωση του άλλοτε σέντερ μπακ της Νάπολι και μέχρι πρότινος κεντρικού αμυντικού της Τζένοα, Νίκολα Μαξίμοβιτς, φέρεται να εξετάζει ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στην Ιταλία.

Την Τετάρτη (28/9) υπήρξε δημοσίευμα στη γειτονική χώρα, το οποίο ανέφερε ότι ο 30χρονος κεντρικός αμυντικός, ο οποίος αποχώρησε από την Τζένοα μετά τον υποβιβασμό των Ροσομπλού στη Serie B, προτάθηκε στον Ολυμπιακό.

Διαβάστε επίσης: Επικοινώνησε με Μελισσανίδη ο Αλαφούζος – Θέλει να πάει στα εγκαίνια της «Opap Arena»

«Ο Ολυμπιακός ψάχνει σέντερ μπακ μετά τη μεταγραφή του Κώστα Μανωλά στην Σάρτζα, στην οποία ο Ελληνας άσος ξανάσμιξε με τον πρώην συμπαίκτη του στη Ρόμα, Μιραλέμ Πιάνιτς. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ολυμπιακός εξετάζει την περίπτωση του Νίκολα Μαξίμοβιτς. Ο 30χρονος αποχώρησε από την Τζένοα, μετά τον υποβιβασμό των Ροσομπλού στη Serie B και έχει προταθεί στον ελληνικό σύλλογο», αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα.

Ο Μαξίμοβιτς πέρσι πραγματοποίησε συνολικά 14 συμμετοχές με τη φανέλα της Τζένοα, αλλά ο υποβιβασμός των Ροσομπλού στη Serie B έφερε την αποχώρησή του από την ιταλική ομάδα. Ο 30χρονος Σέρβος (25/11/1991) κεντρικός αμυντικός παραμένει ελεύθερος και αναζητάει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, έχοντας μεγάλη εμπειρία, αφού συνολικά στην καριέρα του έχει αγωνιστεί σε 302 αναμετρήσεις (6 γκολ, 12 ασίστ).

Ο διεθνής άσος, ο οποίος έχει 25 συμμετοχές με το εθνόσημο, πριν την Τζένοα αγωνιζόταν στη Νάπολι, με την οποία είχε 99 συμμετοχές, με 2 γκολ και 4 ασίστ, ενώ στο παρελθόν έπαιξε επίσης σε Τορίνο (76 συμ.), Ερυθρό Αστέρα (35 συμ.) και Σπαρτάκ Μόσχας (11 συμ.).

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το μεταγραφικό παράθυρο στην Ελλάδα για τους ελεύθερους παίκτες κλείνει στις 30/9.

Δείτε τον εν δράσει:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ