Μεγάλη ζημιά στον ώμο o Βατσλίκ – Μπαίνει άμεσα στο χειρουργείο

Μεγάλη ζημιά στον ώμο o Βατσλίκ – Μπαίνει άμεσα στο χειρουργείο

Ο Τόμας Βατσλίκ θα χρειαστεί να μείνει 2-3 μήνες εκτός, λόγω τραυματισμού στον ώμο. Με χειρουργική επέμβαση θα διορθωθεί η ζημιά.

Η ατυχία χτύπησε την πόρτα του Ολυμπιακού για ακόμη μία φορά το φετινό καλοκαίρι. Αυτή τη φορά με τρόπο πολύ σκληρό. Όπως προκύπτει, οι Ερυθρόλευκοι θα χάσουν για 2 με 3 μήνες τον Τόμας Βατσλίκ. Καθώς οι ενοχλήσεις στον ώμο, αποδείχθηκαν πολύ πιο σοβαρές από ό,τι υπολόγιζε και πίστευε ο ίδιος ο παίκτης.

Ο Τσέχος γκολκίπερ γύρισε το απόγευμα και αμέσως πήγε για εξετάσεις στο Metropolitan. Οπως έγινε γνωστό, λοιπόν, η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε, αποκάλυψε σοβαρό πρόβλημα στον ώμο του 32χρονου γκολκίπερ. Τόσο, που θα αναγκάσει τον έμπειρο πορτιέρο να μείνει εκτός δράσης για διάστημα που ίσως φτάσει και τους τρεις μήνες.

Για την ακρίβεια, το ακριβές διάστημα θα εξακριβωθεί αφότου περάσει την πόρτα του χειρουργείου και αποκατασταθεί η ζημιά που έχει υποστεί. Καθώς όλα δείχνουν ότι αυτός είναι ο μοναδικός δρόμος για να μπορέσει να επιστρέψει στα γήπεδα.

Όπως γίνεται αντιληπτό, από τη στιγμή που ο Χρήστος Θέος έχει επιβεβαιώσει στη διοίκηση ότι πράγματι ο Βατσλίκ θα πρέπει να χάσει ουσιαστικά το πρώτο μισό της σεζόν και θα επιστρέψει το… 2023 στη δράση, ο Ολυμπιακός έπρεπε να πάρει άμεσα απόφαση για το τι μέλλει γενέσθαι με τη θέση κάτω από τα δοκάρια και φυσικά για τα πρόσωπα που θα απαρτίζουν την ομάδα τερματοφυλάκων.

Αποφασίστηκε, λοιπόν, να αποκτηθεί ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, ώστε να μην συνεχιστεί η σεζόν με τους Τζολάκη, Κρίστινσον και τον νεαρό Παπαδούδη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ