Κι άλλος αμυντικός εκτός – Πρόβλημα στη γάμπα ο Μπα, χάνει σίγουρα Ατρόμητο

Κι άλλος αμυντικός εκτός – Πρόβλημα στη γάμπα ο Μπα, χάνει σίγουρα Ατρόμητο

Μετά τον Παναγιώτη Ρέτσο, ο Ολυμπιακός χάνει και τον Ουσεϊνού Μπα για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Ανησυχία για την κατάσταση του Σενεγαλέζου.

Δεν σταματούν τα προβλήματα στον Ολυμπιακό. Με τους Ερυθρόλευκους να χάνουν ακόμη έναν ποδοσφαιριστή στην αμυντική τους γραμμή. Και δη στο κέντρο της άμυνάς τους. Μετά τον πρόσφατο τραυματισμό του Παναγιώτη Ρέτσου στο αριστερό γόνατο, στο φιλικό παιχνίδι με την ομάδα Β, ο Μίτσελ χάνει από το παιχνίδι με τον Ατρόμητο και τον Ουσεϊνού Μπα.

Συγκεκριμένα, ο Σενεγαλέζος κεντρικός αμυντικός δεν θα μπορέσει να δώσει το παρών στο εντός έδρας παιχνίδι με την ομάδα του Περιστερίου, καθώς ταλαιπωρείται από μυϊκό πρόβλημα στη γάμπα. Το οποίο θα φανεί εάν είναι θλάση από τις εξετάσεις που θα του κάνει το ιατρικό επιτελείο.

Το σίγουρο είναι ότι ο Μπα δεν πρόκειται να αγωνιστεί στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, που θα αποτελέσει το… δεύτερο ντεμπούτο του Μίτσελ  στον ερυθρόλευκο πάγκο. Κάτι που επιβεβαιώνεται κει επίσημα από τον γιατρό των Πειραιωτών Χρήστο Θέο. Ο οποίος καλείται να απαντήσει άμεσα και κατά πόσο ο ποδοσφαιριστής θα είναι σε θέση να αγωνιστεί στον αγώνα της Πέμπτης, κόντρα στην Καραμπάγκ, στο Γεώργιος Καραϊσκάκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέα επιστολή βόμβα του Βαγγέλη Μαρινάκη για όσα γίνονται στην ΕΠΟ – «Το βάρος της ευθύνης δεν πέφτει σε εσάς: πέφτει στην Ελληνική Κυβέρνηση»

Εκείνο που έχει σημασία να αναφέρουμε είναι ότι ο Μπα είχε παρουσιάσει ξανά ένα μικρό πρόβλημα στη γάμπα, στο δεύτερο παιχνίδι με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας, αλλά εκείνο δεν ήταν κάτι σοβαρό και δεν τον άφησε εκτός. Ωστόσο, φαίνεται ότι η επιβάρυνση, επανέφερε το πρόβλημα.

Από εκεί και πέρα, έχει σημασία να αναφέρουμε ότι ο Τόμας Βατσλίκ βρέθηκε σήμερα το βράδυ στο Metrpolitan, όπου και υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία στον ώμο, για να διαπιστωθεί εάν έχει κάτι σοβαρό ή εάν ο τραυματισμός του στο παιχνίδι με την Ελβετία είναι απλώς συνέχεια των ενοχλήσεων που είχε αισθανθεί στο πρώτο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Λεμεσού και δεν θα τον αφήσουν εκτός για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Ντορόν Λάιντνερ, επέστρεψε στην Ελλάδα και φαίνεται ότι το χτύπημα στον αστράγαλο δεν εμπνέει καμία ανησυχία και θα προπονηθεί κανονικά το απόγευμα της Πέμπτης. Ενώ σχετικά με τον Ουί-Τζο Χουάνγκ, επιστρέφει το πρωί στην Αθήνα και αμέσως θα μεταβή για εξετάσεις, ώστε να υπάρχει πλήρης εικόνα για το πρόβλημα στην πλάτη του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ