Υπογράφει ο Πασχαλάκης στον Ολυμπιακό

Υπογράφει ο Πασχαλάκης στον Ολυμπιακό

To10.gr αποκαλύπτει πως ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης υπογράφει άμεσα στον Ολυμπιακό, μετά τον τραυματισμό του Βατσλίκ, που μπαίνει στο χειρουγείο. Τι λένε στην Εθνική για την κατάστασή του, η «έτοιμη λύση» και τα 2 χρόνια στην ακαδημία.

Η απόφαση ήταν ειλημμένη. Ο Ολυμπιακός δεν θα έκανε κίνηση για την απόκτηση τερματοφύλακα. Ωστόσο, ο σοβαρός τραυματισμός του Τόμας Βατσλίκ αλλάζει τα δεδομένα. Και οι Ερυθρόλευκοι αποφάσισαν αργά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης την ενίσχυσή τους με τον τερματοφύλακα που φαντάζει ως η πιο λογική επιλογή αυτή τη στιγμή. Με λίγα λόγια, ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης ντύνεται στα ερυθρόλευκα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μετά τις εξετάσεις του Βατσλί, που έδειξαν ότι θα χρειαστεί να μπει άμεσα στο χειρουργείο, για να αποκατασταθεί η ζημιά στον ώμο του, ο Ολυμπιακός αποφάσισε να προχωρήσει στη μεταγραφή του 33χρονου Ελληνα τερματοφύλακα. Μια μεταγραφή που σύμφωνα με πληροφορίες του to10.gr, ολοκληρωθεί σήμερα και πιθανότατα θα ανακοινωθεί στη διάρκεια της ημέρας.

Ο Μίτσελ έκρινε ότι ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να μείνει μόνο με τους Τζολάκη και Κρίστινσον για τους επόμενους μήνες. Και έτσι άναψε το πράσινο φως για την άμεση προσθήκη του Πασχαλάκη στους Ερυθρόλευκους. Με τον Ελληνα γκολκίπερ να ξεκινάει άμεσα προπονήσεις, αφού ολοκληρώσει τις ιατρικές εξετάσεις και τα τυπικά της μεταγραφής του το πρωί της Πέμπτης.

Μάλιστα, δεν πρέπει να προκαλέσει καμία έκπληξη εάν στην απογευματινή προπόνηση βρεθεί κανονικά. Εξάλλου, οι πληροφορίες που προκύπτουν από την Εθνική είναι πολύ θετικές. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι διεθνείς, αλλά και ο Γκουστάβο Πογέτ εξεπλάγησαν ευχάριστα από την κατάσταση πρώην τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ. Καθώς παρά το γεγονός ότι αποχώρησε από τον Δικέφαλο τον Μάιο και έκτοτε είναι χωρίς ομάδα, η σωματική και η φυσική του κατάσταση, δεν δείχνουν επ’ ουδενί παίκτη που είναι ανενεργός όλο αυτό το διάστημα.

Η απόφαση του Ολυμπιακού προφανώς στηρίζεται και σε αυτή την πληροφόρηση. Καθώς ο Ελληνας πορτιέρε θα μπορέσει να είναι άμεσα έτοιμος να βοηθήσει, εφόσον χρειαστεί. Επίσης, κρίθηκε ότι η απόκτηση ενός παίκτη που γνωρίζει καλά την ελληνική πραγματικότητα, γνωρίζει πού έρχεται και παράλληλα δείχνει ότι θέλει να παίξει για τον Ολυμπιακό, είναι η ενδεδειγμένη λύση αυτή τη στιγμή.

Ο Πασχαλάκης υπογράφει στον Ολυμπιακό μετά από 5 χρόνια παρουσίας στον ΠΑΟΚ, όπου αποτέλεσε τον αδιαμφισβήτητο βασικό γκολκίπερ, έχοντας συνολικά 179 συμμετοχές και κακτακτώντας ένα πρωτάθλημα και 3 Κύπελλα σε αυτό το διάστημα. Παράλληλα, αποτελεί μόνιμο μέλος της Εθνικής σε αυτό το διάστημα.

Κλείνοντας, έχει σημασία να αναφέρουμε ότι αυτή δεν θα είναι η πρώτη φορά που ο Πασχαλάκης θα φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού. Λίγοι είναι εκείνοι που θυμούνται πως ο ύψους 1.97 μ. γκολκίπερ φόρεσε τα ερυθρόλευκα τη 2ετία 2003-05. Διάστημα στο οποίο βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, ως τερματοφύλακας της ακαδημίας του Ολυμπιακού. Μάλιστα, ο ίδιος έχει αποκαλύψει παλαιότερα πως το ίνδαλμά του ήταν ο τότε βασικός γκολκίπερ των Πειραιωτών, Δημήτρης Ελευθερόπουλος, τον οποίο στην πορεία της καριέρας του είχε και προπονητή στον Πανθρακικό (2015-16).

Ο Πασχαλάκης είναι ένα πρόσωπο γνωστό στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ολοι γνωρίζουν τι μπορεί να κάνει. Και τι μπορεί να προσφέρει στον Ολυμπιακό. Από σήμερα, θα φοράει και επίσημα τα ερυθρόλευκα. Και στα 33 του χρόνια, θα έχει την ευκαιρία να βοηθήσει τη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδος. Στο χέρι του είναι να τα καταφέρει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ