Άρης: Η λύση του Γκαρσία

Άρης: Η λύση του Γκαρσία

Ο Ντουκουρέ έχει τεθεί νοκ άουτ για το παιχνίδι με τον Βόλο και στην περίπτωση που ο Νταμπό δεν ξεπεράσει την ίωση που τον ταλαιπωρεί, ο Αργεντινός θα είναι, πιθανότατα, ο παρτενέρ του Ντιόπ στα χαφ.

Οι ποδοσφαιριστές του Άρη θα επιστρέψουν αύριο (30/9) στις προπονήσεις μετά το ρεπό που τους έδωσε ο Άλαν Πάρντιου, που θα κάνει και τις τελικές του δοκιμές, σε ότι αφορά την ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει στο εκτός έδρας παιχνίδι (2/10) με τον Βόλο.

Το μεγάλο πρόβλημα για τον Άγγλο τεχνικό είναι τα χαφ, καθώς ο Ντουκουρέ είναι τραυματίας και δεν υπολογίζεται, ενώ ο Νταμπό ταλαιπωρείται από ίωση. Αν δεν τα καταφέρει ο τελευταίος να την ξεπεράσει, τότε ο Γκαρσία θα πάρει πιθανότατα τη θέση του και θα είναι ο παρτενέρ του Ντιόπ.

Ο Αργεντινός, άλλωστε, είχε δοκιμαστεί αρκετές φορές στη συγκεκριμένη θέση, στη διάρκεια του βασικού σταδίου της προετοιμασίας, αλλά και στα φιλικά παιχνίδια.

Μια ακόμα λύση θα μπορούσε να είναι ο Πίρσμαν, φαίνεται, όμως οτι ο Πάρντιου τον υπολογίζει περισσότερο για το κέντρο της άμυνας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ