Άρης: Στήριξε τη δική του απόφαση για πρωταθλητισμό ο Καρυπίδης

Άρης: Στήριξε τη δική του απόφαση για πρωταθλητισμό ο Καρυπίδης

Η απόφαση του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Άρης για τον Μαντσίνι δεν ήταν εύκολη, όμως, επέλεξε να κρατήσει τον πιο φορμαρισμένο παίκτη της ομάδας του, έχοντας, ο ίδιος ανεβάσει ψηλά τον πήχη, σε ότι αφορά τον στόχο της διεκδίκησης τίτλων.

Η υπόθεση του Ντάνιελ Μαντσίνι είχε αίσιο τέλος για τον… Άλαν Πάρντιου, Ο Άγγλος τεχνικός του Άρη θα συνεχίζει να έχει στο ρόστερ τον πιο φορμαρισμένο παίκτη της ομάδας του, ενόψει των δύσκολων αγωνιστικών υποχρεώσεων που ακολουθούν, αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον Βόλο.

Για τέσσερις με πέντε μέρες, το σήριαλ με την παραμονή ή όχι του Αργεντινού μεσοεπιθετικού μονοπώλησε την επικαιρότητα του Άρη, καθώς υπήρχε και διακοπή του πρωταθλήματος, εξαιτίας των υποχρεώσεων της εθνικής μας ομάδας

Διαβάστε επίσης: Ορμπελίν Πινέδα: Ο παίκτης που λατρεύει να έχει κάθε προπονητής

Ο Θόδωρος Καρυπίδης ήταν αυτός που έδωσε τέλος στη συγκεκριμένη υπόθεση, στο κατάλληλο χρονικό σημείο, καθώς μπαίνοντας σε εβδομάδα αγωνιστικής δραστηριότητας, υπήρχε ο κίνδυνος να επηρεάσει και τα αποδυτήρια. Δεν ήταν σίγουρα, μια απλή, ούτε μια εύκολη απόφαση.

Κανείς δεν ξέρει το ακριβές ποσό της πρότασης από το Ντουμπάι, εκτός, από τους ανθρώπους του Άρη. Ήταν σίγουρα, όμως, ένα ποσό πολλαπλάσιο, από όσα χρήματα είχαν ξοδέψει οι κιτρινόμαυροι για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή και θα τον καθιστούσε μια επένδυση με σημαντικό κέρδος.

Στο άλλο σκέλος, βέβαια, στο καθαρά αγωνιστικό, θα αποδυνάμωνε την ομάδα, καθώς δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή στο ρόστερ του Άρη ποδοσφαιριστής που να έχει τα ίδια ακριβώς στοιχεία με τον Ντάνιελ Μανσίνι. Και φυσικά, θα ήταν πολύ δύσκολο, αδύνατο σχεδόν, να βρεθεί στη «δεξαμενή» των ελευθέρων παικτών.

Όλα αυτά τα «ζύγισε» ο Θόδωρος Καρυπίδης το χρονικό διάστημα που προηγήθηκε και πήρε την απόφαση να κρατήσει τον ποδοσφαιριστή, κάνοντας, του, ταυτόχρονα και αύξηση των ετήσιων αποδοχών του, προκειμένου να είναι ικανοποιημένος.

Ουσιαστικά η απόφαση του Θόδωρου Καρυπίδη ήταν να στηρίξει τις δικές του εξαγγελίες, τους στόχους που ο ίδιος είχε θέσει στο ξεκίνημα της αγωνιστικής περιόδου. Τον Άρη, δηλαδή, να έχει ως στόχο την διεκδίκηση τίτλων.

Η πώληση του πιο φορμαρισμένου ποδοσφαιριστή του, ενώ έχει ολοκληρωθεί η μεταγραφική περίοδος, σίγουρα δεν θα «υποστήριζε» τη συγκεκριμένη εξαγγελία. Και δεν το έκανε ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Άρης, έστω και αν για τα ταμεία της εταιρείας η συγκεκριμένη κίνηση δεν ήταν και η πιο συμφέρουσα.

ΥΓ. Η ΠΑΕ Άρης έβγαλε, πολύ σωστά, τη συγκεκριμένη ανακοίνωση με αποδέκτες τους οπαδούς για το παιχνίδι με τον Βόλο, αν και χωρίς να έχει πάρει εισιτήρια, φυσικά και δεν θα φέρει την παραμικρή ευθύνη. Πολλά, όμως, έχουμε δει στο ελληνικό ποδόσφαιρο και ο Άρης ενοχλεί…

ΥΓ1. Αμφίβολος ακόμα και για το ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής με την ΑΕΚ είναι ο Ντουκουρέ. Χρειάζεται, μεγάλη προσοχή η αντιμετώπιση του τραυματισμού του και φυσικά δεν τίθεται καν θέμα συμμετοχής του στο ματς με τον Βόλο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ