Πάλμα: «Θέλω να βελτιώσω τον εαυτό μου, για να δώσω περισσότερα!»

Πάλμα: «Θέλω να βελτιώσω τον εαυτό μου, για να δώσω περισσότερα!»

Ο Λουίς Πάλμα έκανε δηλώσεις για το ματς του Άρη με τον Βόλο ενώ μίλησε και για την εμπειρία του να αγωνιστεί απέναντι στον Μέσι.

Ο επιθετικός του Άρη Λουίς Πάλμα, έκανε δηλώσεις λίγες ώρες πριν το ματς της ομάδας του κόντρα στον Βόλο για την 8η αγωνιστική της Superleague.

Επεσήμανε πως ήταν ανεπανάληπτη εμπειρία να αγωνίζεται κόντρα στον Μέσι ενώ τόνισε πως θέλει να βελτιωθεί κι άλλο ως παίκτης.

Διαβάστε επίσης: Άρης: Τα διλήμματα του Πάρντιου

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για τα συναισθήματα που ένιωσε όταν αντιμετώπισε τον Λιονέλ Μέσι: «Ήταν μια εμπειρία μοναδική! Είμαι πολύ χαρούμενος, που τη βίωσα! Είναι μεγάλο κίνητρο για μένα να συνεχίσω να αγωνίζομαι σε υψηλό επίπεδο. Γενικώς, έμαθα πολλά από τη συμμετοχή μου στα δύο φιλικά της Εθνικής ομάδας της πατρίδας μου (σ.σ. το άλλο ήταν με τη Γουατεμάλα, στις 28/9) και ειδικότερα από αυτό κόντρα στην Αργεντινή, απέναντι σε όλους αυτούς τους τεράστιους παίκτες! Είμαι πολύ χαρούμενος, επίσης, που βρέθηκα με την Εθνική ομάδα της χώρας μου!»

Την επανέναρξη του πρωταθλήματος και την αναμέτρηση με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό: «Δεν ήμουν παρών τις περισσότερες ημέρες της προετοιμασίας της ομάδας μου, λόγω του ταξιδιού μου στην Αμερική, όμως, οι συμπαίκτες μου μού είπαν ότι έγινε πολύ καλή δουλειά με τον καινούργιο μας προπονητή. Είμαστε πολύ έτοιμοι για την επιστροφή στο ελληνικό πρωτάθλημα και το παιχνίδι στον Βόλο, όπου πάμε για να νικήσουμε!»

Για το πως περιμένει τον Βόλο ως αντίπαλο: «Ο Βόλος θέλει τη νίκη στην έδρα του και θα βγει στο γήπεδο να τη διεκδικήσει. Ξέρουμε, όμως, τι σημαίνει να νικήσουμε εμείς σε αυτό το παιχνίδι και πόσο σημαντικοί είναι οι τρεις βαθμοί, οπότε πηγαίνουμε να τους πάρουμε! Πρέπει να επιβάλουμε το παιχνίδι μας. Είμαστε έτοιμοι να το κάνουμε. Αν είμαστε συγκεντρωμένοι και ακολουθήσουμε τις οδηγίες του προπονητή μας, μπορούμε να φύγουμε με τους βαθμούς της νίκης».

Σχετικά με το αν είναι έξτρα κίνητρο για τους «κίτρινους» ότι την ίδια μέρα παίζουν μεταξύ τους οι δύο πρωτοπόροι της βαθμολογίας, ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός: «Πράγματι, είναι επιπλέον κίνητρο για εμάς, όμως, ως ομάδα πρέπει να νικάμε σε όλα τα παιχνίδια, ανεξαρτήτως τι γίνεται στις άλλες αναμετρήσεις!»

Κι όσο για το αν ο ίδιος αισθάνεται ότι είναι στο καλύτερο αγωνιστικό σημείο από τότε που φόρεσε τη φανέλα του Άρη: «Το αισθάνομαι αυτό! Παίρνω πολύ χρόνο συμμετοχής στα παιχνίδια της ομάδας μου κι αυτό δίνει έξτρα κίνητρο σε μένα. Έχω πολλά να δώσω ακόμη! Θέλω να βελτιώσω τον εαυτό μου, για να δώσω περισσότερα!»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ