Ατρόμητος: Χωρίς Κλωναρίδη κόντρα στον Ολυμπιακό

Ατρόμητος: Χωρίς Κλωναρίδη κόντρα στον Ολυμπιακό

Χωρίς τον Βίκτορ Κλωναρίδη θα παραταχθεί ο Ατρόμητος κόντρα στον Ολυμπιακό (02/10, στις 16:00) στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Superleague.

Την προετοιμασία του για το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Superleague, ολοκλήρωσε ο Ατρόμητος. Οι Περιστεριώτες πραγματοποίησαν την τελευταία τους προπόνηση, με τον Κρις Κόλμαν μετά το τέλος αυτής να κάνει γνωστά τα ονόματα που αρπατίζουν την αποστολή.

Συγκεκριμένα ο Ουαλός προπονητής άφησε εκτός τον Βίκτορ Κλωναρίδη ο οποίος είχε μια σύσπαση στον δικέφαλο, ενώ ο Ουαζντί Κεσχρίντα ταλαιπωρείται από ίωση.

Διαβάστε επίσης: Ήρθε η ώρα των νικών…

Η αποστολή αποτελείται από τους: Γιαννιώτης, Μάριτς, Σάλτας, Κιβρακίδης, Αθανασίου, Χατζηισαΐας, Σουάρεθ, Μαυρομμάτης, Στρούγγης, Ντε Μποκ, Τζοβάρας, Φριντζόνσον, Οικονομίδης, Γκονθάλεθ, Έρλινγκμαρκ, Κούεν, Μουνίθ, Ρομπάιγ, Τζαβίδας, Κωτσόπουλος, Κιάρτανσον, Ροτάριου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Με τη σημερινή απογευματινή προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο αθλητικό κέντρο της ομάδας μας στο Μαζαράκη, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για την αναμέτρηση κόντρα στον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» (2/10, 16:00) στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Super League.

Μετά το τέλος του σημερινού προγράμματος, ο προπονητής της ομάδας μας, Κρις Κόλμαν, ανακοίνωσε την αποστολή που θα είναι διαθέσιμη για την αναμέτρηση.

Την αποστολή αποτελούν οι:

Γιαννιώτης, Μάριτς, Σάλτας, Κιβρακίδης, Αθανασίου, Χατζηισαΐας, Σουάρεθ, Μαυρομμάτης, Στρούγγης, Ντε Μποκ, Τζοβάρας, Φριντζόνσον, Οικονομίδης, Γκονθάλεθ, Έρλινγκμαρκ, Κούεν, Μουνίθ, Ρομπάιγ, Τζαβίδας, Κωτσόπουλος, Κιάρτανσον, Ροτάριου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ