Ήρθε η ώρα των νικών…

Ήρθε η ώρα των νικών…

Το γιατρικό στον Ολυμπιακό είναι οι επιτυχίες και οι «ερυθρόλευκοι» από την Κυριακή πρέπει να ξεκινήσουν να στέλνουν μηνύματα.

Τα ψέματα τελείωσαν. Ο Ολυμπιακός υποδέχεται αύριο τον Ατρόμητο και ξεκινά μια σειρά απαιτητικών και σημαντικών αγώνων. Μέχρι το Μουντιάλ οι «ερυθρόλευκοι» θα παίζουν ασταμάτητα και στο διάστημα αυτό πρέπει να γίνει η αντεπίθεση της ομάδας, τόσο στο ελληνικό πρωτάθλημα, όσο και στην Ευρώπη.

Νέος προπονητής, καινούργιοι παίκτες και φυσικά η δίψα όλου του οργανισμού για επιστροφή στην κανονικότητα, δηλαδή στις νίκες. Μόνο σύνηθες δεν είναι ο Θρύλος να έχει ξεκινήσει με δύο νίκες σε 13 ματς, στα οποία βέβαια είχε και δύο προκρίσεις στα πέναλτι. Δεν αλλάζω γνώμη και θα εξακολουθώ να το γράφω σε αυτή τη γωνιά και να το λέω στο ραδιόφωνο. Η ομάδα χρειάζεται υπομονή και στήριξη.

Διαβάστε επίσης: Βόμβα στον ΠΑΟΚ – «Σκοτωμός» Λουτσέσκου – Πάμπλο Γκαρσία λόγω… Κουαλιάτα – Παρέμβαση Σαββίδη από το Ροστόφ!

Τρίτος προπονητής, νέα πρόσωπα και η ομάδα για να δέσει και να δείξει το πραγματικό της πρόσωπο θέλει χρόνο. Το ζητούμενο για τον Ολυμπιακό είναι να κερδίζει και να βελτιώνεται. Γιατί με το άσχημο ξεκίνημα δεν έχει περιθώρια για απώλειες. Δε λέω ότι οι αντίπαλοί του θα πηγαίνουν τρένο και δεν θα χάνουν βαθμούς. Η ομάδα όμως, βρίσκεται επτά πόντους πίσω από την κορυφή δεν πρέπει σε καμία των περιπτώσεων να χάσει και άλλο έδαφος.

Στην Ευρώπη τα περιθώρια είναι πιο στενά. Οι ήττες από Ναντ και Φράιμπουργκ στις δύο πρώτες αγωνιστικές του ομίλου, έχουν μετατρέψει σε τελικό το εντός έδρας ματς της Πέμπτης με την Καραμπάχ. Για την αναμέτρηση αυτή βέβαια, θα τα πούμε μέσα στην εβδομάδα…

Φυσικά και δεν πρέπει να αφήσουμε εκτός εξίσωσης και τα προβλήματα τα οποία παρουσιάστηκαν, με τραυματισμούς παικτών. Η ομάδα από το… πουθενά έμεινε με δύο στόπερ, «άλλαξε» τερματοφύλακα, ενώ εκτός είναι και ο Ουί Τζο, πιθανότατα και ο Χάμες, ενώ μικρές ενοχλήσεις νιώθει και ο Χουάνγκ. Δεν τα λες και λίγα και δεν κάνω κουβέντα και για τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπισε η ομάδα στα πρώτα της 13 ματς…

Ο Μίτσελ τέλος, στο δεύτερο ξεκίνημά του στον Ολυμπιακό, ξέρει ότι σε αυτήν την ομάδα το γιατρικό είναι οι επιτυχίες. Και ο ίδιος, γεννημένος νικητής, μπορεί και να ξεκινήσει με το δεξί, αλλά και να φτιάξει ένα σερί με τρίποντα τα οποία εκτός του ότι θα φτιάξουν την ψυχολογία στην ομάδα, θα στείλουν και μήνυμα στους αντιπάλους. Που το μόνο που δεν θέλουν, είναι να βρει ρυθμό ο Ολυμπιακός…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ