ΠΑΟΚ: Νοκ-άουτ ο Κουλιέρακης, χάνει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

ΠΑΟΚ: Νοκ-άουτ ο Κουλιέρακης, χάνει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Ο νεαρός αμυντικός έκανε ατομικό πρόγραμμα και δεν βρίσκεται στην αποστολή για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό – Εκτός επίσης οι Τόμας, Σοάρες και Μιχαηλίδης.

Χωρίς τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη, ο οποίος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και δεν θα είναι στη διάθεση του Ράζβαν Λουτσέσκου, θα παραταχθεί ο ΠΑΟΚ στο αυριανό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (2/10, 21:30), για την 6η αγωνιστική της Super League.

Διαβάστε επίσης: Παναθηναϊκός: Μόνο ο Κώτσιρας απόντας από τη Τούμπα

Ο Ρουμάνος τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει επίσης στους Μπράντον Τόμας, Ράφα Σοάρες και Γιάννη Μιχαηλίδη, ενώ αντίθετα κανονικά στην αποστολή βρίσκεται ο Νικολάς Κουαλιάτα, ενώ στις επιλογές του Λουτσέσκου συμπεριελήφθη επίσης ο νεαρός επιθετικός, Βασίλης Γκορντεζιάνι.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ρουμάνος τεχνικός είναι οι: Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Λύρατζης, Ίνγκασον, Κάργας, Νάσμπεργκ, Τσαούσης, Βιεϊρίνια, Κούρτιτς, Σβαμπ, Ντάντας, Αουγκούστο, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Κωνσταντέλιας, Κουαλιάτα, Α.Ζίβκοβιτς, Νάρεϊ, Ολιβέιρα, Γκορντεζιάνι.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ:

Η τελευταία… πρόβα περιελάμβανε δουλειά πάνω στο τακτικό πλάνο του επικείμενου παιχνιδιού μέσα από ασκήσεις, δίτερμα και ειδικό πρόγραμμα για τις στατικές φάσεις.

Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης έκανε ατομικό και δεν θα είναι στη διάθεση του Ράζβαν Λουτσέσκου, ο οποίος δεν μπορεί να υπολογίζει και στον Μπράντον Τόμας που έκανε θεραπεία και στον Γιάννη Μιχαηλίδη που δούλεψε μόνος του στο γήπεδο.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ρουμάνος τεχνικός είναι οι:Κοτάρσκι , Ζίβκοβιτς , Λύρατζης , Ίνγκασον , Κάργας , Νάσμπεργκ , Τσαούσης , Βιεϊρίνια , Κούρτιτς , Σβαμπ , Ντάντας , Αουγκούστο , Ελ Καντουρί , Μπίσεσβαρ , Κωνσταντέλιας , Κουαλιάτα , Α.Ζίβκοβιτς , Νάρεϊ , Ολιβέιρα , Γκορντεζιάνι .

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ