Ο γιατρός της εθνικής Τσεχίας θα χειρουργήσει τον Βατσλίκ – Την Τρίτη η επέμβαση

Ο γιατρός της εθνικής Τσεχίας θα χειρουργήσει τον Βατσλίκ – Την Τρίτη η επέμβαση

Ο Τόμας Βατσλίκ πετάει για την Πράγα, για να αποκαταστήσει χειρουργικά τη ζημιά στον ώμο του. Σε τρεις μήνες αναμένεται η επάνοδός του.

Ο Τόμας Βατσλίκ είναι ο μεγάλος άτυχος του φετινού καλοκαιριού για τον Ολυμπιακό. Ο Τσέχος γκολκίπερ τραυματίστηκε σοβαρά στον δεξιό του ώμο και θα πρέπει να περάσει την πόρτα του χειρουργείου, ώστε να αποκατασταθεί η ζημιά που έχει υποστεί στον τένοντα και να μπορέσει να επιστρέψει στα γήπεδα.

Πού θα χειρουργηθεί ο Βατσλίκ; Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι όλες αυτές τις ημέρες ο Τσέχος γκολκίπερ και οι άνθρωποι του Ολυμπιακού αναζητούσαν την καλύτερη λύση. Ο έμπειρος γκολκίπερ θέλησε να ενημερωθεί για περιπτώσεις ειδικών στα θέματα που αφορούν στον ώμο και μαζί με τους Ερυθρόλευκους έφτιαξαν μια λίστα χειρουργών.

Διαβάστε επίσης: Σκληρές εικόνες: Ανατριχιαστικές στιγμές στην Ινδονησία (pics, vids)

Με τον Βατσλίκ να αποφασίζει εν τέλει να κάνει την επέμβαση στην Πράγα, από τον γιατρό της εθνικής Τσεχίας. Σε πλήρη συνεννόηση με τον Ολυμπιακό και το ιατρικό του επιτελείο, λοιπόν, θα αναχωρήσει για την πατρίδα του και θα μπει στο χειρουργείο, για να ξεπεράσει το πρόβλημα που του παρουσιάστηκε και το οποίο έφτασε στην κορύφωσή του στο πρώτο ημίχρονο του πρόσφατου αγώνα της Τσεχίας με την Ελβετία.

Σε ό,τι έχει να κάνει με το χρονοδιάγραμμα της επιστροφής του, τώρα, αυτό λογικά θα γίνει γνωστό μετά την Τρίτη, όταν και πιθανότατα θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου. Ωστόσο, όπως έχει αποφανθεί ο επικεφαλής του ιατρικού τιμ του Ολυμπιακού, Χρήστος Θέος, τέτοιες περιπτώσεις χρειάζονται ένα διάστημα περίπου 3 μηνών για να επανέλθουν.

O 33χρονος Βατσλίκ αποκτήθηκε πέρυσι το καλοκαίρι από τον Ολυμπιακό, μετά την ανάδειξή του σε έναν εκ των κορυφαίων γκολκίπερ του Euro και μέχρι τον τραυματισμό του πρόλαβε να παίξει σε συνολικά 57 παιχνίδια των Ερυθρόλευκων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ