Ο Ολυμπιακός πλέον έχει άλλον… αέρα!

Ο Ολυμπιακός πλέον έχει άλλον… αέρα!

Το Betarades.gr εντόπισε πρόταση με αξία από το παιχνίδι Ολυμπιακός - Ατρόμητος, την οποία θα αναλύσουμε παρακάτω.

Πλούσιο σε ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις το ποδοσφαιρικό κουπόνι της Κυριακής, με ντέρμπι στη Super League και στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Το Betarades.gr εντόπισε πρόταση με αξία από το παιχνίδι Ολυμπιακός – Ατρόμητος, την οποία θα αναλύσουμε παρακάτω.

*6η αγωνιστική.

*Έρχονται από έξι σερί μεταξύ τους NG ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

*Ο Ολυμπιακός κέρδισε τα 7/8 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια, στα πέντε τελευταία δε δέχτηκε γκολ.

Δείτε τα Προγνωστικά Ελλάδας

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 2-1 κόντρα στον Άρη. Το 0-1 ο Μασούρας στο 15’, το 1-1 έκανε ο Μαντσίνι στο 76’, ενώ το 2-1 ήρθε απ’ τον Πάλμα τρία λεπτά αργότερα. Δεν είχε πολλές φάσεις το ματς, τα λάθη του Ολυμπιακού στο φινάλε έφεραν την ανατροπή του Άρη.

Εξελίξεις έφερε στον Ολυμπιακό η ήττα απ’ τον Άρη την περασμένη αγωνιστική, καθώς μερικές ώρες αργότερα απολύθηκε ο Κάρλος Κορμπεράν. Ήταν ένα προαναγγελθέν διαζύγιο, ο Ισπανός θεωρήθηκε υπεύθυνος για την εικόνα των ερυθρολεύκων στα τελευταία ματς, δηλαδή την ήττα απ’ τη Φράιμπουργκ (0-3) και την ήττα με ανατροπή απ’ τον Άρη. Σοβαρός στο πρώτο ημίχρονο ο Ολυμπιακός, δεν απειλήθηκε και σκόραρε ένα ωραίο γκολ. Στο δεύτερο μέρος δεν κράτησε μπάλα, έχασε μέτρα και μοιραία ο Άρης πίεσε περισσότερο, τελικά «δώρισε» τη νίκη στον αντίπαλο, καθώς έκανε μεγάλα λάθη στην άμυνα.

Ήταν η τρίτη ήττα στα τελευταία τέσσερα ματς, πρώτη στο φετινό πρωτάθλημα, πλέον η απόσταση απ’ την κορυφή είναι στους 7 πόντους! Η διοίκηση επέλεξε τον γνώριμο της Μίτσελ Γκονθάλεθ για την άκρη του πάγκου, με τον Ισπανό να αποδέχεται χωρίς δεύτερη σκέψη. Στην πρώτη θητεία του οδήγησε τους Πειραιώτες σε δύο Πρωταθλήματα (2013, 2014) και ένα Κύπελλο (2013), όπως και στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ. «Ήταν βράδυ όταν έγιναν οι επαφές. Ρώτησα τι ώρα είναι η προπόνηση την Τρίτη, σας το λέω για να καταλάβετε πόση επιθυμία υπήρχε για να έρθω», είπε ο 59χρονος.

Ρωτήθηκε για το ρόστερ και τις δυνατότητες του, τονίζοντας: «Είναι πρόβλημα ο αριθμός των παικτών και μειονέκτημα για όλους. Για αυτό έχω ζητήσει από τον πρόεδρο να μην έχουμε περισσότερους από 24 ποδοσφαιριστές εκτός των τερματοφύλακων. Νομίζω ότι αυτή τη φορά θα είμαστε όπως και στην πρώτη μου στον Ολυμπιακό και ακόμα καλύτερα. Βλέπω ακόμα καλύτερους παίκτες και πιστεύω να το καταλάβουν και οι ίδιοι αυτό». Αναλαμβάνει σε μια απ’ τις πιο δύσκολες στιγμές των τελευταίων ετών για τον Ολυμπιακό, που έχει μόλις μια νίκη στα τελευταία εφτά ματς ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης (1-3-3), δέχεται γκολ σχεδόν πάντα.

Παρελθόν ο στόπερ Μανωλάς, που συνεχίζει στα ΗΑΕ, χτύπησε σοβαρά στον ώμο ο Βάτσλικ, κάτι που έφερε στον Πειραιά τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη. Τραυματίες και οι στόπερ Μπα και Ρέτσος, απέμειναν για την ενδεκάδα μόνο οι Σισέ και Παπασταθόπουλος. Πρώτη παρουσία για Μαρσέλο στην αποστολή, εντός και ο Πασχαλάκης, μέσα και οι Αμπουμπακάρ Καμαρά, Βρουσάι, που θεωρούνταν «κομμένοι».

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Μετρά 8/13 Under 2.5 σ’ όλες τις διοργανώσεις.

*Μετρά 9/13 G/G σ’ όλες τις διοργανώσεις.

Παίξε Νόμιμα στην Winmasters (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ισοπαλία 0-0 κόντρα στη Λαμία. Είχε πολλές φάσεις το ματς, οι δύο ομάδες είχαν από ένα δοκάρι, θα μπορούσαν να έχουν σκοράρει.

Γκέλα για τον Ατρόμητο την περασμένη αγωνιστική, έμεινε στο εντός έδρας 0-0 με τη Λαμία. Είχε την πρωτοβουλία και τον έλεγχο, έβγαλε ενέργεια στο κομμάτι της επίθεσης, όπως ακριβώς και στα προηγούμενα ματς. Στο πρώτο ημίχρονο είχε μεγάλες ευκαιρίες, αλλά τις σπατάλησαν Κλωναρίδης και Κιάρτασον, ενώ μεγάλη φάση είχε και η Λαμία. Στο δεύτερο μέρος η ομάδα της Φθιώτιδας ήταν πιο απειλητική, είχε δοκάρι και άλλες στιγμές, ενώ στο φινάλε χρειάστηκε τη βοήθεια της τύχης στο δοκάρι του Γκονθάλεθ σε απευθείας εκτέλεση φάουλ.

«Πήραμε αυτό που αξίζαμε, δηλαδή τον ένα βαθμό. Επιθετικά δεν ήμασταν καλοί και αργήσαμε να πάρουμε αποφάσεις, βγάζοντας μία… αλαζονία, οπότε το αποτέλεσμα είναι δίκαιο βάσει της απόδοσής μας», είπε ο κόουτς Κόουλμαν. Επιστροφή στις απώλειες μετά το την εκτός έδρας νίκη επί του Ιωνικού (1-4), ο Ατρόμητος μετρά ρεκόρ 2-2-1 και με 8 πόντους βρίσκεται αρκετά ψηλά. Έχασε μόνο στην Τούμπα απ’ τον ΠΑΟΚ (με γκολ στις καθυστερήσεις). Δεν έκανε κίνηση της τελευταίας στιγμής, αποτέλεσαν παρελθόν οι Βασιλαντωνόπουλος και Καρτάλης, που δεν υπολογίζονταν. Πρόλαβε τελικά ο Τζαβίδας, εκτός οι Κλωναρίδης και Κεσχρίντα.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Over 2.5 στα 3/5 ματς στο νέο πρωτάθλημα.

*Μετρά 4/5 G/G στο νέο πρωτάθλημα.

 

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΟ: Ο Ολυμπιακός μπαίνει σε μια νέα κατάσταση, έχει ντεμπούτο Μίτσελ στον πάγκο, είναι δεδομένο ότι θα έχει άλλο «αέρα». Ωστόσο, ανασταλτικά έχει σημαντικά ζητήματα, τα οποία δε γίνεται να έλυσε τόσο σύντομα, πόσο μάλλον απ’ τη στιγμή που έλειπαν αρκετοί διεθνείς. Ο Ατρόμητος βγάζει επιθετικότητα, βρήκε δίχτυα στα 4/5 ματς φέτος, θεωρούμε ότι μπορεί να το κάνει και σήμερα. Επιλέγουμε Goal/Goal σε απόδοση 2.50.

Η ανάλυση του αγώνα και όλων των παιχνιδιών της ημέρας εδώ: https://www.betarades.gr/olympiakos-atromhtos/

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ