Άρης: Την Τρίτη στην Αθήνα ο Ετέμπο – Πήρε τη βίζα

Άρης: Την Τρίτη στην Αθήνα ο Ετέμπο – Πήρε τη βίζα

Ο Πίτερ Ετέμπο ετοιμάζεται να πατήσει ελληνικό έδαφος, καθώς πήρε τη βίζα του από την πρεσβεία του Λονδίνου και θα αφιχθεί στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Άρη, το μεσημέρι της Τρίτης (4/10).

Έτοιμος να φορέσει τη φανέλα του Άρη είναι ο Πίτερ Ετέμπο. Ο Νιγηριανός ποδοσφαιριστής κατάφερε να πάρει τη βίζα του από την πρεσβεία του Λονδίνου και αύριο Τρίτη (4/10) θα πάρει την πτήση για Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε επίσης: Γουλβς: Η μεγάλη μάχη των Πορτογάλων προπονητών – Η υποψηφιότητα του Μαρτίνς και το ατού με Σα και Ποντένσε

Ο 26χρονος μέσος αναμένεται να φτάσει στην Ελλάδα στις 12.45 και εν συνεχεία να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις, για να διαπιστωθεί ακριβώς και ο βαθμός ετοιμότητάς του και το πόσο γρήγορα θα μπορέσει να ενσωματωθεί στα πλάνα του Άλαν Πάρντιου, με το πιθανότερο να είναι, ότι για λίγες μέρες θα ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα εκγύμνασης.

Υπενθυμίζουμε πως οι «κίτρινοι» έχουν ανακοινώσει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή εδώ και αρκετές ημέρες και την άφιξή του καθυστερούσε η έκδοση της βίζας του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ