Δεν διανοείστε τις επιδόσεις του Μπιέλ στην κορυφή της επίθεσης… (vids)

Δεν διανοείστε τις επιδόσεις του Μπιέλ στην κορυφή της επίθεσης… (vids)

Ο Μίτσελ κάνει σκέψεις για να τοποθετήσει τον Μπιέλ στην κορυφή της επίθεσης και to10.gr σας παρουσιάζει τις εντυπωσιακές επιδόσεις του Ισπανού στη συγκεκριμένη θέση.

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να υποδεχτεί την Πέμπτη (6/10) την Καραμπάγκ για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Europa League, με τον προπονητή των ερυθρόλευκων, Μίτσελ, να έχει να διαχειριστεί τον «πονοκέφαλο» που προέκυψε από τον τραυματισμό του Ελ Αραμπί.

Πέρα από τον Μαροκινό επιθετικό ωστόσο, οι πρωταθλητές διαθέτουν περιορισμένες λύσεις στην κορυφή της επίθεσης έτσι κι αλλιώς, καθώς και ο Ουί Τζο Χουάνγκ είναι αμφίβολος, ενώ ο Σεντρίκ Μπακαμπού δεν είναι δηλωμένος στην ευρωπαϊκή λίστα. Αυτό φέρνει στο μυαλό του Ισπανού τεχνικού και μια πολύ ιδιαίτερη επιλογή για τη θέση «9» και δεν είναι άλλη από τον Πεπ Μπιέλ.

Ο Ισπανός, έχει ξαναπαίξει στη θέση του φορ τα δύο τελευταία χρόνια όταν και αγωνιζόταν με τη φανέλα της Κοπεγχάγης, όποτε το απαιτούσαν οι συνθήκες και μάλιστα είχε αποδώσει πολύ καλά.

Συγκεκριμένα σε 14 αναμετρήσεις στις οποίες αγωνίστηκε στην κορυφή της επίθεσης με τους Δανούς σε όλες τις διοργανώσεις, ο Μπιέλ σκόραρε οκτώ γκολ ενώ μοίρασε και πέντε ασίστ, αριθμοί εξαιρετικοί ακόμα και για έναν «κανονικό» επιθετικό.

Διαβάστε επίσης: Η special ιστορία που ενώνει Βαλβέρδε και Τσάβι και το «μυθικό» στατιστικό του «Τσινγκούρι» (pics, vids)

Τη σεζόν 2021/2022, στο 4-4 της Κοπεγχάγης απέναντι στην Αιντχόφεν για τους «16» του Europa Conference League, ο παίκτης του Ολυμπιακού, έπαιξε και τα 90 λεπτά ως σέντερ φορ και σκόραρε δις, ενώ μοίρασε και μία ασίστ.

Στο ξεκίνημα της φετινής περιόδου, ο Ισπανός πρόλαβε να αγωνιστεί με τους Δανούς, πριν «μετακομίσει» στο λιμάνι, σε εννιά παιχνίδια στην κορυφή, ξεκινώντας σε 7 από αυτά στο πρωτάθλημα και ως βασικός, αλλά και στα δύο παιχνίδια απέναντι στην Τράμπζονσπορ για τα προκριματικά του Champions League.

Σε αυτά, σκόραρε έξι γκολ σε τέσσερις αναμετρήσεις. Απέναντι στην Νόρντζελαντ εκτός (3-1), στη Λίνγκμπι εκτός (0-3), στη Βίμποργκ εκτός (4-2) και στην Μπρόντμπι εντός (4-1) όπου μάλιστα πέτυχε χατ-τρικ σε μισή ώρα παιχνιδιού.

Όπως λοιπόν προκύπτει από τα παραπάνω ο Μίτσελ μπορεί να στηρίζεται στον συμπατριώτη του σε περίπτωση που κρίνει ότι θα είναι καλύτερο να χρησιμοποιηθεί εκείνος από τον Αμπουμπακάρ Καμαρά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ