Παναθηναϊκός: Τα πλάνα του Γιοβάνοβιτς για τον Αστέρα

Παναθηναϊκός: Τα πλάνα του Γιοβάνοβιτς για τον Αστέρα

Με ποιο τρόπο σχεδιάζει να παρατάξει τον Παναθηναϊκό απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, με στόχο το 7/7 στο πρωτάθλημα.

Ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί την Κυριακή (9/10) στη Λεωφόρο τον Αστέρα Τρίπολης για την 7η αγωνιστική της Super League, έχοντας ως στόχο να διευρύνει το νικηφόρο σερί του.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, γνωρίζει καλά πως όλα τα παιχνίδια είναι εξίσου σημαντικά και θεωρεί το κάθε ματς που δίνει η ομάδα του ως τελικό. Έτσι παρά τις απουσίες που αντιμετωπίζει, αναμένεται να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα του.

Διαβάστε επίσης: Οι δύο κολλητοί που πλέον είναι «εχθροί»: Η μάχη του… μέλλοντος στο φετινό «Der Klassiker» (pics, vids)

Συγκριτικά με το ντέρμπι της Τούμπας απέναντι στον ΠΑΟΚ, το «τριφύλλι» θα έχει δύο αλλαγές, με τους Παλάσιος και Ιωαννίδη να παίρνουν θέση στο αρχικό σχήμα, με τον Έλληνα επιθετικό να αντικαθιστά ουσιαστικά τον Σπόραρ που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού. Θυμίζουμε πως και ο Αργεντινός εξτρέμ απουσίαζε, εξαιτίας μιας ίωσης που τον ταλαιπωρούσε το τελευταίο διάστημα.

Τέλος, σε διαφορετική θέση από την Τούμπα θα χρησιμοποιηθεί και ο Μπερνάρντ, ο οποίος αναμένεται να αγωνιστεί στη φυσική του θέση, πίσω δηλαδή από τον επιθετικό.

Η πιθανή ενδεκάδα του Γιοβάνοβιτς:

Μπρινιόλι, Μάγκνουσον, Σένκεφελντ, Σάντσες, Χουάνκαρ, Κουρμπέλης, Ρούμπεν, Μπερνάρ, Παλάσιος, Αϊτόρ και Ιωαννίδης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ