Μετά το συγγνώμη – Νέο μήνυμα από τον Σισέ (pic)

Μετά το συγγνώμη – Νέο μήνυμα από τον Σισέ (pic)

Λίγες ώρες μετά το συγγνώμη, ο Αφρικανός έκανε story με φωτογραφίες του με τα ερυθρόλευκα και εξέφρασε την αγάπη του για τον Ολυμπιακό.

«Περνάω μια προσωπική κόλαση με τραγικές απώλειες. Ζητάω συγγνώμη, έκανα λάθος», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Παπέ Αμπού Σισέ σε ανάρτησή του στα social media, με τον Σενεγαλέζο να απολογείται για τη συμπεριφορά του στο ματς με την Καραμπάγκ.

Ο διεθνής άσος ζήτησε συγγνώμη για την αντίδραση που είχε κατά τη διάρκεια της αλλαγής του στο παιχνίδι των πρωταθλητών με τους Αζέρους και τόνισε ότι θέλει να συνεχίσει να αγωνίζεται με τα ερυθρόλευκα και να δίνει τα πάντα για το καλό του Ολυμπιακού.

Διαβάστε επίσης: Μαρσέλο – Χάμες: Εσύ είδες τη φωτογραφία με τα 200.000 likes;

Το βράδυ του Σαββάτου (8/10) ο Παπέ Αμπού Σισέ έκανε μια ακόμα ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Instagram, με τον Αφρικανό κεντρικό αμυντικό να κάνει story με φωτογραφίες του με τα ερυθρόλευκα και να εκφράζει την αγάπη του για τον σύλλογο.

«Από την καρδιά μου σε αγαπώ (εννοεί τον Ολυμπιακό). Είμαι ένας από την οικογένεια. Olympiacos FC», ανέφερε χαρακτηριστικά ο 27χρονος αμυντικός, ο οποίος όπως ενημερωθήκατε από to10.gr, αποκλείστηκε από την αποστολή για το ματς με τον ΟΦΗ.

Δείτε την ανάρτησή του:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ