Superleague: Ο κόσμος γυρίζει στα γήπεδα, ντέρμπι και στα εισιτήρια…

Superleague: Ο κόσμος γυρίζει στα γήπεδα, ντέρμπι και στα εισιτήρια…

Με επτά αγωνιστικές να αποτελούν παρελθόν, ο κόσμος στέλνει «βροντερό» μήνυμα με την παρουσία του στις εξέδρες. Ποια είναι η ομάδα με τα περισσότερα εισιτήρια στο εφετινό πρωτάθλημα.

Επτά αγωνιστικές έχουν συμπληρωθεί στο εφετινό ελληνικό πρωτάθλημα, με τον Παναθηναϊκό να καταλαμβάνει την πρώτη θέση μέχρι στιγμής. Οι «πράσινοι» του Ιβάν Γιοβάνοβιτς εντυπωσιάζουν, μετρώντας 7 στα 7 και 21 βαθμούς. Λίγο πριν το τέλος του πρώτου γύρου της Super League, παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον ο πίνακας των εισιτηρίων.

Το big five είναι φυσικά στις πρώτες θέσεις με τα «μαγικά χαρτάκια», έχοντας διαθέσει τα πιο πολλά εισιτήρια στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Οι οπαδοί της ΑΕΚ, του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού, του ΠΑΟΚ και του Άρη δίνουν δυναμικό παρών σε κάθε αναμέτρηση, γεμίζοντας τις εξέδρες.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: H μεγάλη ευκαιρία του Μάριου Βρουσάι

Μέχρι στιγμής και με επτά αγωνιστικές να αποτελούν παρελθόν, η ΑΕΚ κατέχει τα… πρωτεία στον τομέα των εισιτηρίων. Συγκεκριμένα, η Ενωση είναι πρώτη με μέσο όρο εισιτηρίων 18.899. Συνολικά, 56.698 «κιτρινόμαυρα» μαγικά χαρτάκια έχουν κάνει… φτερά, με την είσοδο στο νέο γήπεδο να παίζει καταλυτικό ρόλο. Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα αγωνίστηκε δύο φορές στη Ριζούπολη (κόντρα σε Βόλο και ΠΑΣ Γιάννινα) και μία στην «Αγιά Σοφιά». Εκεί που οι οπαδοί της έστησαν «πάρτι» επιστροφής στη Νέα Φιλαδέλφεια. Με την αύρα της Opap Arena λοιπόν, ο Δικέφαλος μετράει την πρωτιά σε αυτή τη σχετική κατηγορία.

Στη δεύτερη θέση της σχετικής λίστας βρίσκεται ο Ολυμπιακός με μέσο όρο 15.358 εισιτήρια. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν κόψει τα περισσότερα μαγικά χαρτάκια στη Λίγκα (61.430), μετρώντας και τέσσερις εντός έδρας αναμετρήσεις.

Τρίτος στην κατηγορία με το μέσο όρο εισιτηρίων είναι ο ΠΑΟΚ του Ραζβάν Λουτσέσκου, που μετράει 12.603. Βέβαια, στη συγκεκριμένη επίδοση, βοήθησε και το εντός έδρας ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Πίσω από τον Δικέφαλο του βορρά βρίσκονται οι πρωτοπόροι «πράσινοι» (11.511), που όμως, έχουν δώσει και πέντε ματς μπροστά στο κοινό τους στη Λεωφόρο. Τέλος, το big five συμπληρώνεται από τον Άρη, που μετά από επτά αγώνες πρωταθλήματος, η… μπίλια έχει κάτσει στο μέσο όρο των 10.338 εισιτηρίων.

Δείτε τον πίνακα με τα εισιτήρια στο εφετινό πρωτάθλημα:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ