Άρης: Η ώρα των πράξεων

Άρης: Η ώρα των πράξεων

Η νίκη στο παιχνίδι με τον Ιωνικό δεν θα κάνει να ξεχαστούν οι δυο ήττες που προηγήθηκαν, όμως, είναι το σημείο από το οποίο ο Άρης πρέπει να «επιστρέψει», πριν βρεθεί εκτός στόχων.

Ένα πολύ περίεργο παιχνίδι είναι για τον Άρη, το σαββατιάτικο (15/10) με τον Ιωνικό στο Κλεάνθης Βικελίδης. Μια αναμέτρηση από την οποία έχει πολλά να χάσει σε περίπτωση αρνητικού αποτελέσματος, αλλά και μια αναμέτρηση που θα πρέπει να γίνει το σημείο, από το οποίο θα ξεκινήσει την αντεπίθεση του.

Μια νίκη επί της ομάδας της Νίκαιας δεν θα «σβήσει», φυσικά τις μνήμες από τις κακές εμφανίσεις και τις ήττες από τον Βόλο και την ΑΕΚ. Στο σημείο, όμως, που βρίσκεται τη δεδομένη χρονική στιγμή ο Άρης, δεν έχει περιθώρια να καθίσει και να αναλώσει περισσότερο χρόνο, σκεφτόμενος τα δυο αυτά παιχνίδια.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Ο Μίτσελ «βγάζει» 11αδα στο… Μπακού

Μπορεί να βρισκόμαστε ακόμα στην 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος, όμως, ο αγώνας του Σαββάτου στο Κλεάνθης Βικελίδης θα μπορούσε να χαρακτηριστεί κομβικός για την ομάδα του Άλαν Πάρντιου.

Όχι μόνο για τη βαθμολογική σημασία που έχει για τους κιτρινόμαυρους, που έχουν μείνει πίσω, μετά τα δυο σερί αρνητικά αποτελέσματα. Αλλά κυρίως για το ότι θα αποτρέψει όλα τα κακώς κείμενα, που θα ακολουθούσαν μιας τρίτης στη σειρά «γκέλας» για την ομάδα.

Με νίκη, θα ηρεμήσει το κλίμα στα αποδυτήρια και ως έναν βαθμό και έξω από αυτά και θα πάει με ηρεμία στο ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής, με αντίπαλο τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο. Κάτι που έχει πολύ ανάγκη ο οργανισμός του Άρη, την ηρεμία…

Δεν θα πρέπει, επίσης, σε καμία περίπτωση ο Άρης να πέσει στην «παγίδα» του εφησυχασμού, εξαιτίας της βαθμολογικής θέσης στην οποία βρίσκεται ο αντίπαλος του. Δεν τον «παίρνει», βέβαια, τη συγκεκριμένη στιγμή να σκεφτεί έτσι και αυτό είναι ίσως το μοναδικό θετικό που μπορεί να βρει κανείς, στην κατάσταση πίεσης που βρίσκεται η ομάδα.

Τα λόγια τελείωσαν, είτε αφορά παίκτες, είτε προπονητή και έφτασε η ώρα των πράξεων. Αρχής γενομένης από το σαββατιάτικο εντός έδρας παιχνίδι με τον Ιωνικό. Όπως το κλίμα σε μια ομάδα «χαλάει» από σερί αρνητικών αποτελεσμάτων, έτσι και ο μοναδικός τρόπος για να «φτιάξει», είναι η επιστροφή στις νίκες.

Σημασία δεν έχει ποια θα είναι η ενδεκάδα την οποία θα επιλέξει ο Πάρντιου για την αναμέτρηση του Σαββάτου, αλλά όποιος ξεκινήσει να δείξει, με την εικόνα του στον αγωνιστικό χώρο, ότι έχει αντιληφθεί πόσο κρίσιμη είναι η κατάσταση. Σε ένα παιχνίδι, που όπως όλα δείχνουν, θα έχουμε και το ντεμπούτο του Ετέμπο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ